Samsung Galaxy S10: EXCLUSIV, Ecranul UIMITOR Anuntat

Samsung Galaxy S10 are un ecran uimitor anuntat inaintea lansarii, compania Samsung intentionand sa faca un upgrade major pentru telefonul sau in 2018.

Samsung Galaxy S10 Ecran UIMITOR Anuntat

Samsung Galaxy S10 are anuntat in exclusivitate un nou ecran surprinzator pregatit de catre compania coreeana, ea dorind sa ofere o imbunatatire substantiala in comparatie cu Samsung Galaxy S9, care nu prea are succes. Conform unui cunoscut leaker de informatii privind produsele Samsung inca nelansate, Samsung Galaxy S10 urmeaza sa ajunga pe piata impreuna cu un nou ecran care are o densitate de cel putin 600 de pixeli per inch.

Samsung Galaxy S10 ar putea avea un ecran 4K, daca ne uitam la ceea ce ofera in momentul de fata Samsung Galaxy S9 si ceea ce trebuie facut pentru ca densitatea de pixeli per inch sa creasca atat de mult. In momentul de fata Samsung Galaxy S9 are un ecran de 5.8 inch cu rezolutie de 2960 x 1440 pixeli, oferind 570 pixeli per inch, deci Samsung Galaxy S10 ar trebui sa vina cu un ecran 4K pentru a creste densitatea de pixeli per inch la peste 600.

Samsung Galaxy S10: EXCLUSIV, Ecranul UIMITOR Anuntat

Samsung Galaxy S10 ar trebui sa aiba un ecran 4K cu rezolutie de 3840 x 2160 pixeli pentru ca si Samsung Galaxy S10 Plus sa aiba o densitate de pixeli atat de mare, Samsung Galaxy S9 Plus avand una de 530 ppi acum. Samsung Galaxy S10 ar putea avea o densitate de pixeli per inch chiar mai mare de 700 daca rezolutia ecranelor 4K ar fi folosita pentru viitorul smartphone al coreenilor, asa ca vorbim despre un upgrade majora.

Samsung Galaxy S10 urmeaza sa vina si cu un cititor de amprente integrat in ecran, compania coreeana dorind sa le ofere clientilor o schimbare importanta macar pentru ecran, din moment ce design-ul nu va fi modificat prea mult. Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S10 urmeaza ar putea uimi intrega lume cu un ecran 4K, desi nu va fi primul smartphone care are un asemenea ecran integrat, oferirea sa ramane totusi foarte importanta.