iPhone X e mai REZISTENT decat Galaxy S9, LG V30, Pixel 2 si nu numai

iPhone X se dovedeste a fi mai rezistent decat Samsung Galaxy S9, LG V30, Google Pixel 2 XL si o varietate de alte telefoane Android premium.

iPhone X REZISTENT Galaxy S9 LG V30 Pixel 2

iPhone X este mai rezistent decat Samsung Galaxy S9, LV V30, Google Pixel 2 XL si o varietate de alte telefoane mobile, conform unui test de rezistenta facut recent de catre o celebra publicatie online din SUA. Mai jos puteti vedea scorurile pe care le-au inregistrat aceste telefoane in testele de rezistenta, Motorola Moto Z2 Force si LG X Venture fiind singurele modele care au inregistrat un puncta mai bun decat iPhone X in testele de rezistenta.

iPhone X a primit nota 6.2 din 10, cu mult mai mica decat cea de 8.5 inregistrata pentru Motorola Moto Z2 Force, acest telefon fiind perfect pentru orice fel de aventuri pe care ar dori sa le faca utilizatorii. Diferenta dintre iPhone X si Samsung Galaxy S9 in testele de rezistenta nu este totusi chiar atat de mare, ci de doar 0.2 puncte, telefonul companiei Apple fiind doar usor superior fata de produsul coreenilor, dar si fata de LG V30, lansat de ceva timp.

iPhone X e mai REZISTENT decat Galaxy S9, LG V30, Pixel 2 si nu numai

iPhone X REZISTENT Galaxy S9 LG V30 Pixel 2 1

iPhone X este totusi cu mult mai rezistent decat iPhone 8, diferenta fiind de 1.3 puncte, iar fata de Google Pixel 2 Xl ea a crescut 1.9 puncte, semn ca Google inca mai are cate ceva ce imbunatatit la telefoanele sale. iPhone SE este telefonul cu cel mai mic nivel de rezistenta, el obtinand cu 2.3 puncte mai putin decat iPhone X, insa poate ca asta e normal, avand in vedere materialele folosite pentru acest model de telefon mobil al Apple.

Pentru testarea telefoanelor s-au facut intai caderi pe suprafete dure de la inaltimi de pana la 2 metri, deci vorbim despre situatii normale in care utilizatorii si-ar putea strica telefoanele pe care le folosesc zilnic. In runda finala telefoanelor le-a fost dat drumul de la 1.2 metri intr-un vas de toaleta plin cu apa, iar adunand rezultatele fiecarui test in parte s-a ajuns la concluzia ca iPhone X este mai bin decat multe telefoane Android premium.