Samsung GALAXY S10 Concept iti ARATA Design-ul FINAL (VIDEO)

Samsung Galaxy S10 apare intr-un nou concept care ne arata in avans cum va fi design-ul final pe care compania coreeana l-a pregatit pentru telefoanele sale.

Samsung GALAXY S10 Concept ARATA Design FINAL 350051

Samsung GALAXY S10 apare astazi intr-un concept extrem de interesant, viitorul telefon al celor de la Samsung fiind prezentat cam asa cum va fi lansat in versiunea finala pe care coreenii o vor vinde incepand de anul viitor. Samsung GALAXY S10 a fost anuntat deja ca avand un ecran care acopera aproape intregul panou frontal, cam ceea ce vedem deja in clipul video de mai jos, exceptie facand partea suerpioara, care nu va fi acoperita de ecran.

Samsung GALAXY S10 va avea deasemenea o carcasa din sticla, la fel ca Samsung GALAXY S9, insa va exista si aici ceva nou pentru clienti, compania Samsung pregatind o surpriza foarte interesanta. Mai exact, Samsung GALAXY S10 nu va avea un cititor de amprente in carcasa, iar camera tripla preluata de la Huawei vor oferi un design mult mai elegant pentru carcasa din sticla, asa cum vedeti in clipul video de mai jos.

Samsung GALAXY S10 Concept iti ARATA Design-ul FINAL (VIDEO)

Samsung GALAXY S10 va avea un cititor de amprente integrat in ecran, iar asta pentru ca Samsung nu prea mai are de ales in momentul de fata, competitorii sai implementand deja aceasta schimbare pentru propriile telefoane. Asta forteaza coreenii sa implementeze cititorul de amprente in ecranul Samsung GALAXY S10, insa totul este bine pentru clienti, deoarece ei vor avea functii de ultima generatie in telefoanele pe care vor cheltui si multi bani.

Samsung GALAXY S10 va fi un telefon spectaculos, deoarece Samsung vrea sa celebreze 10 ani de existenta ai seriei cu schimbari mari pentru clienti, asa ca desi mai sus vedem doar un concept, el prezinta in proportie de 90% design-ul final. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie prezentat in luna februarie a anului 2019 de catre compania Samsung, insa pana atunci vom vedea cu siguranta informatii de la coreeni care sa-i confirme design-ul final.