Samsung GALAXY S10: Ecranul UIMITOR Dezvaluit

Samsung GALAXY S10 are noul ecran uimitor dezvaluit inaintea prezentarii oficiale, compania Samsung planuind sa isi ia fanii prin surprindere cu schimbari neasteptate.

Samsung GALAXY S10 Ecranul UIMITOR Dezvaluit

Samsung GALAXY S10 va fi lansat in prima parte a anului 2019 si este versiunea aniversara a seriei de telefoane produse de catre compania coreeana, insa zvonurile de pana acum sugerau faptul ca el va fi lipsit de schimbari majore. Ei bine acest lucru ar putea fi complet fals, conform unor noi informatii aparute astazi, deoarece Samsung GALAXY S10 ar putea veni cu un nou tip de ecran la care fanii companiei coreene nici macar nu visau.

Samsung GALAXY S10 ar putea fi lansat de catre cei de la Samsung cu un nou ecran care ar putea veni fara difuzor in partea superioara pentru redarea sunetelor, insa care s-ar putea intinde dintr-o parte in alta a carcasei. In clipul video de mai jos aveti un nou model de ecran care se afla in momentul de fata in plin proces de dezvoltare pentru lansare, iar analistii sustin ca acesta ar urma sa fie folosit in Samsung GALAXY S10 de catre Samsung.

Samsung GALAXY S10 ar urma sa foloseasca un ecran care utilizeaza vibratii si conductivitatea materialelor pentru a reda sunetele in zona superioara, in locul unui difuzor care ar fi plasat deasupra ecranului. Folosind un asemenea ecran pentru Samsung GALAXY S10, compania Samsung ar putea reduce marginea superioara a ecranului, sau ar putea renunta complet la ea, daca ar integra camera frontala in carcasa, precum la Vivo NEX.

Samsung GALAXY S10: Ecranul UIMITOR Dezvaluit

Samsung GALAXY S10 are acest nou ecran prezentat acum in carcasa unui Samsung GALAXY S9 deoarece Samsung nu vrea sa dezvaluie design-ul viitorului sau telefon, desi el ar putea fi extrem de similar cu cel al actualelor modele. Samsung GALAXY S10 ar trebui sa aiba acest ecran cu diagonala de 6.2 inch, o crestere de 0.4 inch in comparatie cu diagonala pe care o are ecranul Samsung GALAXY S9, deci Samsung GALAXY S10 Plus ar trebui sa fie si mai mare.

Samsung GALAXY S10 va fi doar unul dintre  modele de smartphone care va avea un ecran capabil sa redea sunete fara un difuzor, deoarece LG lucreaza la tehnologii similare pentru telefoanele sale in momentul de fata. Cu o banda de transmisie a sunetelor de 100 ~ 8000 Hz, si vibratiile create de un motor vibrator special, ecranul Samsung GALAXY S10 va reda sunetele intr-o regiune destul de mare din partea superioara cand apropiem urechea de el.

Samsung GALAXY S10 este intrecut pe piata de Vivo NEX, noul smartphone al chinezilor avand deja implementata aceasta tehnologie revolutionara, asa ca vom afla in avans cat de buna este ea pentru utilizarea zilnica. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansat la inceputul anului 2019, cel mai probabil in cursul lunii februarie, asa ca ramane de vazut ce alte noutati vor fi anuntate inainte ca telefonul sa fie prezentat in mod oficial de coreeni.