Samsung GALAXY S10: Acest Design te face sa-l CUMPERI IMEDIAT

Samsung GALAXY S10 va avea un nou design extrem de interesant, iar daca va arata intr-adevar asa, atunci te va face sa-l cumperi imediat dupa lansare.

Samsung GALAXY S10 Design CUMPERI IMEDIAT

Samsung GALAXY S10 are parte de o noua prezentare interesanta astazi sub forma unui concept creat de catre un grafician care incearca sa ne arate un model care ar fi extrem de apreciat de catre fanii din intreaga lume. Samsung GALAXY S10 este un telefon asteptat “cu sufletul la gura” de catre foarte multi dintre fanii celor de la Samsung, iar asta deoarece el urmeaza sa aduca o serie insemnata de schimbari pe care nu le-am vazut in Samsung GALAXY S9.

Samsung GALAXY S10 este un nou punct de reset pentru cei de la Samsung, care intentioneaza sa profite de faptul ca telefonul este al zecelea din serie, si vor aduce multe noutati pentru utilizatori. Vorbim aici despre schimbari majore de design pe care coreenii le pregatesc pentru Samsung GALAXY S10, de la panoul frontal, si pana la carcasa, utilizatorii urmand a avea parte de o experienta noua de folosire in raport cu vechile modele.

Samsung GALAXY S10: Acest Design te face sa-l CUMPERI IMEDIAT

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba un cititor de amprente in ecran, iar asta inseamna ca marginile vor fi mult mai mici decat in mod normal, dar nu vor disparea complet, insa nu vom vedea nici vreun decupaj. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie deasemenea lansat inclusiv cu o camera tripla, iar asta pentru ca Samsung a cam ramas in urma producatorilor chinezi, si incearca sa-i ajunga din urma implementand schimbarile oferite de catre ei.

Samsung GALAXY S10 va ramane cu ecranul “edge”, care are marginile curbate, carcasa din sticla nu va disparea, insa toate acestea vor fi combinate intr-un design care il va face mult mai elegant decat pana acum. Samsung GALAXY S10 va avea deasemenea o varietate de componente intene noi implementate de catre cei de la Samsung, iar adunand toate acestea avem un telefon care va pune presiune serioasa pe producatorii concurenti.