Samsung GALAXY S10: Trei Modele COPIATE dupa iPhone 2018

Samsung GALAXY S10 va fi lansat in trei modele distincte de catre compania Samsung, insa conform unor informatii aparute azi, se pare ca ele ar putea copia iPhone.

Samsung GALAXY S10 Modele COPIATE iPhone 2018 351129

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansat in trei modele pe piata in cursul acestui an, iar conform unuia care pare sa fi fost prezent azi la o prezentare a presedintelui diviziei mobile a Samsung, ceva interesant este pregatit. Mai exact, Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansat de catre compania coreeana in trei modele care vor fi disponibile cu ecrane care au diagonala de 5.8 inch, 6.1 inch si 6.4 inch, exact precum modelele iPhone din 2018.

Samsung GALAXY S10 a fost anuntat pentru lansare in 2018 in trei modele care urmau sa fie oferite in doua versiuni cu ecrane care au diagonala de 5.8 inch, si o a treia versiune care are un ecran cu diagonala de 6.4 inch. Toate cele trei modele ale Samsung GALAXY S10 vor avea ecrane OLED, insa din moment ce ele vin cu mult in urma noilor iPhone din 2018, care au exact aceleasi ecrane, e destul de clar ca Samsung s-a gandit sa copieze strategia celor de la Apple.

Samsung GALAXY S10: Trei Modele COPIATE dupa iPhone 2018

Samsung GALAXY S10 nu are aceste detalii oferite in forma oficiala de catre compania Samsung, insa daca ele vin de la presedintele diviziei mobile, DJ Koh, atunci e foarte clar faptul ca informatiile sunt 100% reale. Cei de la Samsung produc ecranele OLED pentru modelele iPhone din 2018, deci ar sti sigur planurile companiei Apple, asa ca daca datele de azi sunt reale, atunci e clar ca strategia pentru Samsung GALAXY S10 e copiata intr-o masura dupa ce a modelelor iPhone din 2018.

“For the S10 series, it is expected that there will be 3 mobile phones equipped with 5.8, 6.1 and 6.4 吋 OLED panels. The 6.1 吋 and 6.4 吋 models will adopt the Qualcomm ultrasonic screen fingerprint identification scheme.”

Samsung GALAXY S10 are multe noutati interesante anuntate de catre zvonuri, inclusiv un cititor de amprente ultrasonic, care se pare ca va veni de la Samsung, insa toata lumea se va gandi la copierea iPhone. Samsung GALAXY S10 va fi o versiune aniversarea, cea de-a 10-a din seria Galaxy S, iar multa lume se astepta la inovatie, asa ca oferirea seriei cu ecrane de aceleasi dimensiuni ca modelele iPhone din 2018 sugereaza ca inovatia a murit la Samsung.