OnePlus 6T: LANSAREA Anuntata, va fi mai SCUMP

OnePlus 6T are lansare anuntata de catre un partener al companiei OnePlus, el confirmand si faptul ca noul model de telefon urmeaza sa fie mai scump decat anteriorul.

OnePlus 6T LANSAREA SCUMP

OnePlus 6T are astazi dezvaluita lansarea de catre un partener al companiei OnePlus, noul model de telefon urmand a ajunge destul de curand pe piata, asa cum au facut si anul trecut chinezii pentru a ii tine pe utilizatori conectati la brand-ul sau. OnePlus 6T urmeaza sa fie lansat in octombrie, iar conform informatiilor aparute astazi, urmeaza sa fie vandut in premiera de un mare operator in SUA, T-Mobile fiind acela.

OnePlus 6T va ajunge in magazine la 5 luni distanta de predecesorul sau, iar in baza a ceea ce se stie din trecut, ar putea avea usoare schimbari de design, si imbunatatiri pentru performantele oferite utilizatorilor, insa nimic extravagant. OnePlus 6T urmeaza sa fie totusi mai scump decat modelul lansat acum cateva luni, insa cresterea ar urma sa fie de doar 20 de dolari peste modelul de baza, deci 550 de dolari, deci usor de trecut cu vederea.

OnePlus 6T: LANSAREA Anuntata, va fi mai SCUMP

OnePlus 6T urmeaza sa ajunga in magazine la foarte putin timp dupa ce iPhone X Plus va fi lansat, si poate chiar inainte ca Google Pixel 3 sa fie lansate, asa ca ar putea pune ceva probleme competitorilor din segmentul smartphone. Stim deja ca OnePlus are planuri destul de mari in ceea ce priveste vanzarile smartphone, iar OnePlus 6T ar putea fi de mare ajutor in cresterea vanzarilor la nivel global pentru chinezi.

“T-Mobile will be the exclusive US carrier partner for the OnePlus 6T when it launches in October. The only hiccup with the US launch could come from the testing required by T-Mobile to get certification on the network. OnePlus is still in the process of getting what’s known as “technical approval” at the carrier, according to one person. Failure to get the approval could cause a delay with the carrier launch.”

OnePlus 6T ar putea fi un nou ghimpe in coasta celor de la Apple, iar asta pentru ca va fi vandut in premiera de T-Mobile, iar daca va avea succes, atunci AT&T si Verizon vor fi cu siguranta interesate sa vanda deasemenea telefonul pentru clienti. Pentru Apple asta e o problema deoarece un telefon Android ieftin, puternic, si foarte popular ajunge la un pret injumatatit fata de iPhone X in SUA, asa ca OnePlus 6T ar putea afecta si vanzarile noilor modele.