Nokia 9: Data de LANSARE a fost Anuntata OFICIAL

Nokia 9 are data de lansare anuntata in mod oficial de catre compania HMD Global, cel mai asteptat telefon al sau fiind foarte aproape de prezentarea oficiala.

Nokia 9 Data LANSARE Anuntata

Nokia 9 are data de lansare anuntata oficial de catre compania HMD Global, cea care a licentiat brand-ul finlandez pentru a vinde smartphone-uri in lumea intreaga, iar foarte multa lume asteapta cu mare interes acest model de telefon mobil de la finlandezi. Nokia 9 a fost anuntat de multe zvonuri pentru lansare in multe randuri, insa acum avem un anunt oficial al celor de la HMD Global cu privire la lansarea unui nou model de smartphone premium in data de 21 august.

Nokia 9 este unul dintre cele mai asteptate telefoane de la cei de la HMD Global, iar exact asa este descris telefonul misteris anuntat pentru prezentare de catre finlandezi in data de 21 august, insa nu prea are cum sa fie alt model. Evenimentul programat cu doar trei zile inainte ca Samsung GALAXY Note 9 sa fie pus in vanzare ar putea afecta balanta puterilor in lumea smartphone, iar asta deoarece Nokia 9 ar putea aduce noutati mari.

Nokia 9: Data de LANSARE a fost Anuntata OFICIAL

Nokia 9 Data LANSARE Anuntata 1

Nokia 9 este zvonit a veni cu un ecran ce are diagonala de peste 6 inch, el putand fi chiar OLED, un cititor de amprente integrat sub ecranul sau fiind deasemenea zvonit pentru implementare, ceva ce nu ar fi chiar atat de imposibil. Mai mult decat atat, Nokia 9 va avea cel putin doua camere principale integrate, dar si un chip Qualcomm Snapdragon 845, astfel ca sunt asteptate si performante bune de la smartphone, insa si un pret pe masura.

Nokia 9 ar urma deasemenea sa fie vandut cu Android 9 preinstalat, finlandezii facandu-si un obicei din a oferi cele mai noi versiuni ale Android pentru telefoane, insa totul depinde de cat timp au avut sa optimizeze sistemul pentru telefon. Nokia 9 va fi lansat pe data de 21 august, insa vanzarile ar putea incepe undeva prin septembrie, asa ca ramane de vazut ce urmeaza sa fie anuntat.