Downlod RO-ALERT pe iPhone, Android in Orange, Vodafone, Telekom si Digi

RO-ALERT si cum faci download pe iPhone si Android daca esti pe Orange, Vodafone, Telekom, sau Digi, iata instructiunile detaliate de configurare in acest articol.

RO-ALERT download iPhone Android Orange Vodafone Telekom Digi

RO-ALERT a avut astazi testat din nou sistemul de avertizare in caz de urgenta e Orange, Vodafone, Telekom si Digi, iar telefoanele iPhone, Android si nu numai au primit mesajele, dar in anumite conditii. Unii dintre voi se intreaba daca pot face download pentru RO-ALERT pe iPhone si Android pentru Orange, Telekom si Vodafone, insa sistemul functioneaza prin Cell Broadcast, nu vreo aplicatie mobila, desi cei de la IGSU au o aplicatie speciala pentru asta.

RO-ALERT a fost creat si cu un website numit ro-alert.ro, in el fiind explicate detaliile configurarii telefoanelor Android pe Orange, Vodafone, Telekom si Digi, cele iPhone neputand primi inca mesaje de tip Cell Broadcast. In ciuda acestui lucru, atat pentru iPhone, cat si pentru Android puteti descarca aplicatia DSU, care trimite mesaje din RO-ALERT pe Orange, Vodafone, Telekom si Digi, insa nu prin Cell Broadcast, ci prin internet, si notificari interne in iOS si Android.

Downlod RO-ALERT pe iPhone, Android in Orange, Vodafone, Telekom si Digi

RO-ALERT nu functioneaza pe iPhone in mod nativ, insa puteti face download pentru aceasta aplicatie, ea trimitandu-va notificari de fiecare data cand exista o avertizare, de orice tip, pentru zona in care va aflati. In aceeasi masura, puteti face download pentru aceasta aplicatie, care este disponibila pentru Android, RO-ALERT trimitandu-va si prin ea notificari, totul independent de retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone, Telekom, Digi, sau orice altceva ati mai folosi.

RO-ALERT a fost gandit ca un sistem care sa functioneze independent de sistemul de operare, sau reteaua de telefonie mobila a telefoanelor, asa ca exista cate o metoda prin care toata lumea poate primi mesaje. In concluzie, fie ca sunteti pe Orange, Vodafone, Telekom, sau Digi, iPhone, sau Android, puteti primi mesaje Cell Broadcast, sau notificari, de la RO-ALERT fie direct prin retea, fie prin aplicatiile pe care le puteti instala, asa ca veti fi mereu notificati.