PREMIERA Huawei MATE 20 ce-l face SUPERIOR iPhone XS

Huawei MATE 20 si versiunea Pro vin cu o serie de premiere pentru piata smartphone care vor face intreaga serie superioara iPhone XS dupa lansarea oficiala.

huawei mate 20 face id incarcare iphone xs

Huawei MATE 20 are dezvaluite astazi doua premiere extrem de interesante de care clientii se vor putea bucura, ele urmand a aduce pentru telefoane ceva ce foarte multa lume astepta inca de acum cativa ani. Huawei MATE 20 a avut deja anuntat faptul ca in versiunea Pro va oferi un cititor de amprente ultrasonic sub ecranul telefonului, acesta fiind primul smartphone in care va fi disponibila o asemenea componenta, superioara solutiilor existente acum.

Huawei MATE 20 nu va avea totusi doar aceasta noutate, deoarece se pare ca va fi integrat deasemenea un sistem numit SuperCharge 2.0, el permitand incarcarea mult mai rapida a telefoanelor mobile. Nu se stie daca doar Huawei MATE 20, doar versiunea Pro, sau ambele vor avea acest sistem, insa el urmaza sa permita incarcarea bateriei cu pana la 70% in doar 30 de minute, mult mai repede decat iPhone XS, care se incarca pana la 50% in aceeasi perioada.

huawei mate 20 face id incarcare iphone xs 2

PREMIERA Huawei MATE 20 la care NU te Asteptai

Huawei MATE 20 Pro urmeaza deasemenea sa aiba si un sistem Face ID similar celui din iPhone XS al companiei Apple, dar Huawei da de inteles ca el urmeaza sa fie mai rapid decat cel integrat in iPhone X. Conform celor de la Huawei, in noua serie Huawei MATE 20 deblocarea faciala prin sistemul lor urmeaza sa fie mult mai rapida decat in cazul iPhone X, facandu-se in jumatate de secunda, fata de o secunda, cat este necesar pentru telefonul Apple.

huawei mate 20 face id incarcare iphone xs 1

Huawei MATE 20 va fi lansat de catre compania chinezeasca in data de 16 octombrie, adica peste aproape 3 saptamani, iar atunci vom afla toate noutatile importante pe care seria le are pregatite pentru noi. Huawei MATE 20 nu ar urma sa fie disponibil in Romania, dar Huawei MATE 20 Pro ar trebui sa fie vandut in tara noastra impreuna cu toate noutatile importante pe care smartphone-ul le va contine, schimbarile fiind cua devarat impresionante.

10 COMENTARII

  1. Oricum …mi se pare eronat titlul …XS nu are nici o treaba cu mate 20…se vede clar ca este comparat cu X .. nu cu XS

  2. Și uite așa încet-încet Huawei se îndreaptă spre No.1 mondial… zici că i-a plătit pe cei de la Samsung să ia deciziile proaste din ultimul timp… ?