Fortnite: Functia care iti Aduce BANI REALI in Joc

Fortnite are lansata astazi o noua functie foarte importanta care le poate aduce jucatorilor bani reali din cel mai popular joc existent in momentul de fata.

fortnite bani reali

Fortnite are parte de o noua functie foarte interesanta astazi, care are menirea de a aduce bani reali pentru jucatorii care se joaca in mod constant, compania Epic Games oferind noi motive pentru ca oamenii sa creeze continut care sa promoveze jocul. Fortnite are incepand de astazi o functie numita Support-a-Creator, ea permitandu-le creatorilor de continut din joc sa castige bani reali in momentul in care jucatorii folosesc V-Bucks din joc pentru a cumpara diverse obiecte disponibile in platforma.

Fortnite are aceasta noua functionalitate integrata sub forma unui eveniment care a inceput astazi si dureaza pana la finalul anului 2018, asa ca in toata aceasta perioada oricine se va putea folosi de el pentru a castiga bani reali. Pentru ca un creator al Fortnite sa castige bani reali, este necesar ca jucatorii sa foloseasca tag-ul acelui creator, iar de fiecare data cand oamenii cumpara ceva folosind V-Bucks, creatorii vor primi o parte din banii care sunt cheltuiti de catre jucatorii reali.

Fortnite: Functia care iti Aduce BANI REALI in Joc

Fortnite spune ca in lista de creatori care pot castiga bani reali multumita jocului sunt inclusi nu doar cei care fac streaming prin Twitch, ci si ceilalti care fac clipuri video, cosplayers, muzicieni, sau diversi alti artisti care ajuta comunitatea globala. Conform celor de la Epic Games, creatorii de continut pentru Fortnite vor castiga cate 5 dolari reali pentru fiecare 10.000 V-Bucks cheltuiti in joc, deci 20% din suma necesara pentru a cumpara atat de multa moneda virtuala.

“During the Support-A-Creator Event, Creators will earn money when supporters spend V-Bucks. Choose your favorite Creator and Epic will do the rest. The event runs from next week’s Fortnite update through December 31. Once the event starts, go to the Item Shop in Battle Royale or the Loot tab in Save the World and select “Support a Creator”. Enter the Epic tag of your Creator in the dialogue box. As long as they are your selected Creator, they’ll continue to share in your spent V-Bucks for the duration of the event.”

Fortnite le va permite jucatorilor sa modifice o data la 14 zile tag-ul creatorilor pe care ii sustin, deci vor putea sustine mai multe persoane pana in momentul in care acest eveniment se va incheia. Fortnite impune ca persoanele care pot primi bani sa fi creat continut in ultimele 30 de zile, sa aiba macar 1000 de urmaritori pe o platforma de socializare, si sa respecte regulamentul de conduita morala al Epic Games, deci oricine poate castiga bani pana in 2019, in aceste limite.

2 COMENTARII

  1. Mda,Real Racing 3 care e doar pe mobil disponibil are peste 400 milioane de descărcări,și asta doar pe iOS! Fortnite are decât 80 milioane. Are Minecraft peste 400 milioane?
    “The fervor around “Fortnite” is reaching a fever pitch: Nearly 80 million people played the game in August, according to maker Epic Games. More specifically, 78.3 million people played “Fortnite” last month. That makes August the biggest month ever for the cartoonish, surrealist shooter.Sep 21, 2018″ https://uploads.disquscdn.com/images/fddf84de89ed2d0fbfc81a4e318b9870866ca37d1030337e20d2969c3c518c1a.jpg