Fortnite: RECORD MAJOR si Noutatile Halloween

Fortnite are anuntat un record impresionant astazi pentru jocul accesat de zeci de milioane de oameni, dar si noutati importante pentru Halloween.

fortnite record halloween

Fortnite are parte de o toamna excelenta pentru cei de la Epic Games, jocul incepand sa atraga tot mai multi utilizatori, iar sezonul 6, recent lansat, a reusit sa aduca si un record pentru americani. Mai exact, Fortnite a generat pana acum 300 de milioane de dolari pentru Epic Games, in doar 6 luni de zile, iar 20 de milioane din aceasta suma doar saptamana trecuta, multumita lansarii sezonului 6 al jocului, apreciat de catre foarte multi oameni pana acum.

Fortnite a generat 65% din incasari doar din SUA, tara in care sunt si cei mai multi dintre utilizatori, iar in comparatie cu cei de la PUBG cifra este de 7 ori mai mare pentru aceeasi perioada de timp de disponibilitate. Conform datelor adunate pana acum, Fortnite a generat incasari de 1.5 milioane de dolari pe zi pentru cei de la Epic Games, o cifra absolut uimitoare, dar de asteptat, avand in vedere cat de popular este acest joc in momentul de fata.

“To put the time needed for Fortnite to hit $300 million into perspective, Clash Royale took 249 days—almost two months longer—to gross as much on iOS outside China. Honor of Kings didn’t achieve the same total on China’s App Store until 316 days after it launched, or more than three months longer than Fortnite. Fortnite’s most direct rival, Tencent’s PUBG Mobile, has reached about $47 million on Apple’s platform since it began offering in-app purchases on April 15—173 days ago.”

Fortnite: RECORD MAJOR si Noutatile Halloween

fortnite record halloween 1

Fortnite se pregateste acum si de Halloween, cei de la Epic Games implementand continut special pentru utilizatori, adica noi skin-uri si o serie de schimbari pentru obiectele care exista in diverse zone ale hartilor jocului. Cei de la Epic Games au inceput sa le ofere jucatorilor skin-uri tematice, infricosatoare pentru Halloween, preturile acestora in Fortnite fiind de peste 1000 de V-Bucks, destul de mult, avand in vedere ceea ce ofera pentru jucatori.

fortnite record halloween 2

Fortnite are in imaginile de mai sus prezentate cateva dintre noile skin-uri si obiecte care vor fi implementate special pentru Halloween, insa nu toate vor fi disponibile chiar de astazi, ci in perioada urmatoare. Cei de la Epic Games au implementat saptamana trecuta unele schimbari pentru Halloween dedicate Fortnite, iar acum se pare ca acest proces va continua, iar jucatorii vor avea posibilitatea de a personaliza mai mult din joc multumita acestor schimbari.