Fortnite: NOUL Mod de Joc din Versiunea 6.0.2

Fortnite are parte de o noua actualizare importanta saptamana aceasta, versiunea 6.0.2 fiind lansata cu un nou mod de joc pe care trebuie sa il incerci astazi.

Fortnite disco domination

Fortnite are parte de o actualizare interesanta zilele acestea, versiunea 6.0.2 fiind lansata de catre cei de la Epic Games, iar ea aduce cateva schimbari extrem de interesante pentru jucatorii titlului. Pentru inceput, Fortnite are un nou lansator de rachete pe care jucatorii il pot folosi pentru a-si ucide inamicii in joc, iar skin-ul Skull Trooper este deasemenea disponibil iar in magazin, astfel ca puteti beneficia de o experienta noua de a va juca in lumea virtuala a Epic Games.

Fortnite ar totusi o alta schimbare foarte importanta prin adaucarea unui nou mod de joc, care poarta denumirea Disco Domino, jucatorii putand incerca o varietate de miscari de dans pe ringuri special create de catre Epic Games. Incepand cu versiunea 6.0.2, Fortnite are multiple ringuri de dans in diverse colturi ale hartii, acestea putand fi capturate de catre jucatori in timp ce danseaza pe ele, capturarea fiind facuta mai usor daca jucatorii sunt “prietenosi” in timp ce danseaza.

Fortnite: NOUL Mod de Joc din Versiunea 6.0.2

Fortnite are in acest nou mod de joc si o bara pentru dans, aceasta fiind vizibila in HUD-ul din joc, iar in cazul duelurilor, prima echipa de jucatori care isi umple bara de dans pana la 100% va castiga respectivul meci. Fortnite are pornite respawn-urile pentru anumite perioade din duelurile care au loc pe ringul de dans, capturarea unei zone putand fif acuta mai usor pe masura ce se apropie sfarsitul unui duel, asa ca vorbim si aici despre schimbari fata de ceea ce e oferit acum.

“Once a floor is captured, it will begin filling the team’s “dance bar” on the HUD, until either an enemy stands on it or the current storm timer ends and the storm begins to move. The first team to fill their dance bar to 100% will win the match.”

Fortnite a avut foarte multe schimbari implementate in sezonul 6 de catre compania Epic Games, insa Disco Domination este una dintre cele mai interesante, care face si jocul mult mai distractiv pentru toata lumea. Pe de alta parte, Fortnite este cunoscut ca un joc distractiv, asa ca oferirea unor asemenea schimbari era de asteptat de la compania Epic Games, asa ca va fi interesant de vazut cum se vor distra jucatorii in cadrul acestui nou mod de joc disponibil acum.