Samsung GALAXY S10. Functia DORITA care va LIPSI

Samsung GALAXY S10. O functie foarte dorita de catre clientii din lumea intreaga va lipsi cu desavarsire, compania coreeana luand o decizie radicala.

Samsung GALAXY S10 camera 3d

Samsung GALAXY S10. Lansarea noului model de smartphone intra in linie dreapta astazi, compania coreeana fiind aproape de a finaliza toate detaliile in ceea ce priveste aducerea pe piata a acestui dispozitiv. Asta inseamna ca si componentele care vor fi folosite in Samsung GALAXY S10 au fost stabilite, iar din pacate, se pare ca o functie dorita de foarte multi utilizatori va lipsi cu desavarsire din viitorul model de telefon in momentul in care va fi lansat.

Samsung GALAXY S10. Ieri ni s-a confirmat faptul ca batranul iris scanner va fi eliminat complet din noul smartphone pentru a face loc unui cititor de amprente integrat sub ecran, dar si unui nou design, impresionant. Cei de la Samsung vor sa integreze camera principala a Samsung GALAXY S10 sub ecran, iar asta inseamna ca altceva in afara de senzorii de proximiatate si lumina ambientala nu vom mai regasi sub partea superioara a ecranului, cel putin din ceea ce se stie acum.

Samsung GALAXY S10. Functia DORITA care va LIPSI

Samsung GALAXY S10. Functia care va lipsi din noul telefon este cea care ar fi permis oferirea de recunoastere faciala multumita unei camere 3D, insa se pare ca Apple si Huawei vor ramane singurele companii serioase cu asa ceva. Luni la rand ni s-a spus ca Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba o camera 3D frontala integrata de catre coreeni, insa iata ca decizia este de a merge pe o strategie diferita, fara a copia Huawei si Apple, si a ramane diferiti.

Samsung GALAXY S10. Decizia de a nu implementa o camera 3D in noul telefon este una pe care Samsung ar putea-o regreta daca noul sau cititor de amprente nu va fi suficient de rapid si de exact. Am vazut pana acum ca Face ID e mai rapid decat cititoarele optice de amprente, insa fata de cele ultrasonice nu stim nimic, asa ca Samsung GALAXY S10 ar putea oferi deblocare mai rapida, insa daca n-o va face, multa lume va spune ca o camera 3D ar fi fost mai buna.