Samsung GALAXY X. Decizia RADICALA a Producatorului

Samsung GALAXY X. O decizie radicala a fost luata de catre compania Samsung, iata ce a anuntat presedintele sau cu privire la telefonul pliabil prezentat deja.

Samsung GALAXY X productie

Samsung GALAXY X. In urma prezentarii de saptamana trecuta, foarte multe informatii au aparut in legatura cu telefonul pliabil pe care compania Samsung il pregateste in momentul de fata pentru lansare pe piata. Alta a aparut astazi in legatura cu Samsung GALAXY X, iar conform unui oficial din cadrul companiei, cel putin 1 milion de unitati ale telefonului pliabil urmeaza sa fie fabricate, desi initial cifra era anuntata de doar 500.000 – 1 milion de unitati.

Samsung GALAXY X. Se pare ca presedintele diviziei mobile a companiei Samsung este cel care a oferit aceasta informatie, iar cifra de 1 milion de unitati este doar una de inceput, pentru ca productia ar putea fi mai mare. Cei de la Samsung vor astepta sa vada ce fel de vanzari va inregistra Samsung GALAXY X dupa ce va fi lansat, iar daca va exista cerere mare pentru telefon, atunci productia va fi crescuta pentru a acoperi dorintele si nevoile clientilor.

Samsung GALAXY X. Decizia RADICALA a Producatorului

Samsung GALAXY X. In momentul de fata planul companiei Samsung este de a lansa telefonul pliabil in prima jumatate a anului 2019, deci vorbim despre perioada ianuarie – iunie, una foarte lunga, dar o data clara va fi probabil dezvaluita. Desi se estima ca Samsung GALAXY X ar urma sa fie prezentat la CES 2019, iata ca e posibil ca Mobile World Congress 2019 sa fie evenimentul in cadrul caruia va avea loc prezentarea oficiala, urmata de lansarea telefonului.

“The production volume of flagship products is about 1 million units at the same production scale as Samsung Electronics. The volume of folder blueprints will be over 1 million units, and if the market response is good, it can produce more.”

Samsung GALAXY X. In momentul de fata toata lumea asteapta sa vada ce fel de experienta de utilizare va oferi acest prim telefon pliabil, pentru ca multi vad in acest dispozitiv o evolutie pentru piata smartphone, asa cum o stim in momentul de fata. Asteptarile sunt foarte mari, iar Samsung GALAXY X va reprezenta doar inceputul, iar asta pentru ca in urma sa vom vedea telefoane similare lansate de catre Samsung, si alte companii chinezesti.