Samsung GALAXY S10. ULUITOR, 12 GB RAM si o PREMIERA

Samsung GALAXY S10 este anuntat pentru lansare cu 12 GB RAM si o alta premiera surprinzatoare pe care nimeni nu o astepta de la compania coreeana.

Samsung GALAXY S10 12 gb ram

Samsung GALAXY S10 are parte de un anunt cu adevarat uluitor astazi, doua premiere absolut incredibile fiind anuntate pentru telefonul care a fost deja certificat pentru lansare de catre compania Samsung. Conform unor informatii venite din China, Samsung GALAXY S10 ar urma sa fie lansat cu 12 GB de RAM si 1 TB de spatiu de stocare, ceva ce n-am mai vazut vreodata intr-un telefon mobil, si ceva ce exista deja partial in iPad Pro a companiei Apple.

Samsung GALAXY S10 cu 12 GB RAM ar fi telefonul cu cea mai mare cantitate de memorie RAM integrata vreodata, iar asta in conditiile in care in aceasta toamna a fost lansat primul smartphone care are 10 GB de memorie RAM. Pentru Samsung GALAXY S10 se doresc a fi integrate noutati surprinzatoare, iar 12 GB RAM ar fi cu siguranta ceva ce nimeni nu astepta, insa cred ca doar modelul special 5G, cu ecran de 6.77 inch ar putea avea asemenea specificatii.

Samsung GALAXY S10 cu 12 GB RAM si 1 TB de stocare va fi uimitor

Samsung GALAXY S10 are sanse mult mai mari de a fi lansat cu 1 TB spatiu de stocare decat 12 GB de memorie RAM, iar asta am vazut deja in seria de tablete iPad Pro lansate de catre Apple cu doar cateva saptamani in urma. avand 1 TB spatiu de stocare integrat, Samsung GALAXY S10 va fi cu siguranta foarte interesant pentru cei care consuma foarte mult continut multimedia, si au fost multe jocuri, dar numarul celor care-l vor cumpara va fi limitat.

According to the report of GF Securities (Hong Kong), Samsung is likely to launch a 12GB flagship mobile phone. The Samsung Galaxy S10 will be the first Samsung flagship with 12GB of storage. After all, Samsung’s 4GB memory is being squandered by many users. Correspondingly, its body memory will also increase to 1TB.

Samsung GALAXY S10 cu 12 GB RAM si 1 TB spatiu de stocare ar fi un telefon al recordurilor, pentru ca pana acum nu exista vreun producator de terminale smartphoneuri care sa ofere asemenea specificatii pentru clienti. Desigur ca deocamdata nimic nu este stabilit in proportie de 100%, insa un Samsung GALAXY S10 cu aceste specificatii ar putea avea in sfarsit succesul pe care-l asteapta compania coreande a la telefoanele pe care le vinde in lumea intreaga.