Digi Mobil. Anunt IMPRESIONANT despre CLIENTI

Digi Mobil. Un anunt impresionant cu privire la clientii operatorului de telefonie mobila a fost facut saptamana aceasta, iata ce trebuie sa stii chiar acum.

Digi Mobil abonati

Digi Mobil. Al patrulea cel mai mare operator de telefonie mobila a avut parte de o ascensiune impresionanta in Romania multumita ofertelor cu preturi foarte mici pentru serviciile pe care le ofera. In toata perioada sa de activitate, Digi Mobil a adunat 3.3 milioane de clienti, conform cifrelor furnizate pentru S1 2018, insa jumatate dintre acestia au venit de la alti operatori de telefonie mobila din Romania, conform datelor ANCOM furnizate epntru cei 10 ani de portabilitate.

Digi Mobil. Nu mai putin de 1.6 milioane de clienti au fost adusi prin portare in reteaua operatorului de telefonie mobila in cei 10 ani de portabilitate, o cifra impresionanta, care reprezinta 50% din totalul clientilor companiei. Desi reprezinta doar aproape o treime din numarul total de portari inregistrat in Romania, pentru Digi Mobil a reusit sa adune jumatate dintre clientii actuali, o realizare extrem de importanta, mai ales ca vasta majoritate au ramas in retea.

Digi Mobil si-a atras jumatate dintre clienti prin portare

Digi Mobil abonati 2018

Digi Mobil. In H1 2018 s-a inregistrat si prima pierdere de clienti din toata perioada de activitate a operatorului, pana in iulie inregistrandu-ri doar cresteri constante ale numarului de clienti, si nimic mai mult. Avand in vedere ca in 2018 Digi Mobil a avut cea mai mare rata de portari in retea, e foarte posibil ca, per total, numarul de clienti sa fi trecut iar pe crestere, insa deocamdata cifre finale privind evolutia clientilor in 2018 n-au fost anuntate de catre operator.

ASTFEL, DUPĂ MAI BINE DE 10 ANI DE LA LANSAREA SERVICIULUI DE PORTARE A NUMERELOR ÎNTRE REȚELE, DIGI | RCS & RDS A ATRAS PESTE 1.681.000 NUMERE DIN TOTALUL DE APROAPE 5,4 MILIOANE DE NUMERE PORTATE ÎN TOTAL, ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ.

Digi Mobil. Profitand de preturile mult mai mari ale concurentei, operatorul detinut de catre RCS & RDS a reusit sa adune un numar impresionant de clienti de la competitori, iar acest lucru e departe de a se opri. Desi cei de la Telekom au inceput sa contreze ofertele Digi Mobil cu unele aproximativ la fel de bune, va fi interesant de vazut ce se va intampla in 2019, si daca numarul portarilor va ramane la fel de mare pentru cei de la RCS & RDS.