Samsung GALAXY S10. GALERIE FOTO cu Unitati PORNITE

Samsung GALAXY S10. O galerie foto ne prezinta astazi imagini detaliate cu unitati pornite ale noilor modele de telefoane pregatite pentru lansare de coreeni.

Samsung GALAXY S10 galerie foto

Samsung GALAXY S10. Culminarea tuturor zvonurilor de pana acum este o galerie foto cu noile telefoane publicata astazi direct din Germania, in ea fiind prezentate doua unitati pornite ale telefoanelor care vor fi lansate in curand. In imaginile de mai jos puteti vedea Samsung GALAXY S10 si Samsung GALAXY S10 Plus prezentate pentru prima oara intr-o galerie foto atat de detaliata, si tot ceea ce am auzit pana acum incepe sa devina cat se poate de clar.

Samsung GALAXY S10 galerie foto imagine

Samsung GALAXY S10. Galeria foto de mai jos confirma fara dubiu faptul ca noile modele de telefoane au intr-adevar ecran perforat, dar si cate o camera tripla integrata in carcasa, deci nu se face diferentiere intre ele. Samsung GALAXY S10 si modelul Plus au deasemenea margini foarte mici pentru ecrane in ambele margini, astfel ca in sfarsit vedem ceva de la coreeni care se apropie de trend-urile anului in care ne aflam, iar asta e o veste foarte buna.

Samsung GALAXY S10 si modeul Plus apar pornite intr-o prima galerie foto

Samsung GALAXY S10. Din pacate informatii despre specificatii nu vin impreuna cu aceasta galerie foto, insa cel mai probabil vom vedea in urmatoarele zile cateva detalii si cu privire la acest aspect important. In ciuda acestui lucru, putem totusi vedea cum arata Samsung GALAXY S10 si modelul Plus, cele doua culori pregatite pentru lansare fiind cele standard pe care le-am vazut deja in atatia si atatia ani, dar ele nu vor fi singurele oferite pentru noi.

Samsung GALAXY S10. Separat de ecranul impunator, design-ul carcasei telefoanelor nu este cu mult diferit in comparatie cu ceea ce am vazut deja la diverse alte modele de telefoane lansate de catre coreeni. Asta nu inseamna ca design-ul total al telefoanelor din seria Samsung GALAXY S10 este urat, ci doar ca schimbarea nu e totala, asa cum si-ar dori unii, insa e suficient de mare pentru a da impresia ca tii in mana un telefon nou, nu tot unul vechi.

Samsung GALAXY S10. Toate telefoanele din aceasta serie vor fi prezentate in mod oficial in data de 20 februarie, iar lansarea urmeaza sa aiba loc undeva in cursul lunii martie, foarte posibil in data de 8.

23 COMENTARII

  1. De remarcat este și faptul că nu mai are scaner de amprentă pe spatele carcasei, cel mai probabil fiind plasat sub ecran.
    Bravo Samsung !

  2. Prin acea imagine ne arati cat de dezvoltat mintal esti. Acu imi e mila de tine. Ma simt nasol ca m am luat de un om atat de redus.

  3. Cand ti-am zis ca esti prro0st ? nu m-ai crezut. Mai citeste odata comentariul sau roaga un prieten, poste te ajuta el sa-l înțelegi zugravule.

  4. Nu are legatura AirPods cu comentariul meu ?? cam cat de prro0st poti fi? Vorbesti total pe langa subiect ? nu te mai chinuii sa-mi demonstrezi cat esti de prrost ? stiu deja zugravule.