iOS 12.2 public beta 1 a fost Lansat pe iPhone si iPad

0

iOS 12.2 public beta 1

iOS 12.2 public beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul acestei seri de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare putand fi acum instalata de catre oricine. Toate functiile noi pe care cei de la Apple le ofera in versiunea beta 1 a iOS 12.2 sunt acum disponibile pentru utilizatorii din lumea intreaga, deci oricine le poate folosi.

iOS 12.2 public beta 1 poate fi instalat de oricine, si veti avea disponibila cel mai probabil o rezolvare pentru problema care blocheaza folosirea internetului mobil incepand cu iOS 12.1.1. Separat de aceasta schimbare, cei de la Apple au mai facut o serie de schimbari in iOS 12.2, confirmand deasemenea si unele dintre noile produse pe care urmeaza sa le lanseze.

NU va recomand sa testati deocamdata iOS 12.2 public beta 1 pentru ca veti avea mai multe batai de cap decat lucruri bune, iar daca folositi un backup al iOS 12.x, atunci e posibil sa nu mai puteti revnei la el. Acestea fiind spuse, va recomand sa evitati iOS 12.2 public beta 1 si sa asteptati lansarea versiunii publice, care urmeaza sa aiba loc in cursul lunii viitoare.