Samsung GALAXY S10. DATA de LANSARE Confirmata

Samsung GALAXY S10. Data de lansare pentru noile modele de telefoane a fost in sfarsit confirmata, si este mult mai devreme decat iti imaginai posibil.

Samsung GALAXY S10 lansare

Samsung GALAXY S10. Data de lansare pentru noile modele de telefoane mobile a fost confirmata de catre un partener al coreenilor, care a si testat prototipurile dispozitivelor care vor ajunge la clienti. Stim deja inca de acum cateva saptamani ca pe 20 februarie vom vedea in mod oficial toate cele trei modele din seria Samsung GALAXY S10, iar data de lansare pentru ele este 8 martie, cea pe care am auzit-o inca de acum cateva luni bune, deci nu a fost schimbata.

Samsung GALAXY S10. Prezentarea pe 20 februarie si lansarea pe 8 martie este cat se poate de normala, pentru ca Samsung isi lanseaza de obicei telefoanele la minim 2 – 3 saptamani dupa ce le prezinta, iar diferenta intra in “normal”. In saptamana prezentarii telefoanelor din seria Samsung GALAXY S10, precomenzile urmeaza sa fie deschise pentru toti cei interesati sa le cumpere, urmand ca mai bine de o saptamana mai tarziu, ele sa fie lansate efectiv in magazine pentru clienti.

Samsung GALAXY S10 va fi lansat la inceput de martie

Samsung GALAXY S10. Se pare ca versiunea cea mai ieftina din serie, cu ecran de 5.8 inch, urmeaza sa aiba denumirea Lite, in timp ce versiunea standard, cu ecran de 6.1 inch, va avea denumirea fara vreo extensie, iar modelul cu ecran de 6.4 inch are denumirea Plus. Denumirea Lite pentru versiunea cea mai ieftina a Samsung GALAXY S10 este cat se poate de normala, iar asta pentru ca urmeaza sa ofere si cele mai putine noutati dintre toate modelele.

All three Samsung Galaxy S10 phones will launch with the new One UI software and will have 3.5mm headphone jacks on board. They will be released on March 8 (after their announcement on February 20).

Samsung GALAXY S10. Stim deasemenea ca toate modelele din serie vor avea o camera principala tripla integrata, in ciuda multor zvonuri, dar si ca doar modelul Plus va avea o camera frontala duala. Toate cele trei modele din seria Samsung GALAXY S10 vor avea deasemenea ecran perforat, si se pare ca vor avea preturi de vanzare foarte apropiate de cele percepute acum pentru modelele de pe piata, asa ca nu va trebui sa platim cu mult mai mult pentru ele.

Samsung GALAXY S10. Conferinta pentru prezentarea noilor modele de telefoane va fi transimsa in direct de catre coreeni, ea urmand a avea loc in San Francisco.