Prima Pagina Samsung Galaxy S10 Samsung GALAXY S10. Mai MULT RAM decat SPERAI

Samsung GALAXY S10. Mai MULT RAM decat SPERAI

Samsung GALAXY S10. Noul model de smartphone urmeaza sa aiba mai multa memorie RAM decat isi imaginau fanii companiei, dar si spatiu de stocare surprinzator de mare.

6

Samsung GALAXY S10 ram

Samsung GALAXY S10. Urmand trend-urile din China, si incercand sa recucereasca o parte din clientii pierduti acolo, compania coreeana va implementa in telefoanele sale mai mult RAM decat credeai, sau decat ai nevoie. Conform unor informatii venite de la oameni care au testat prototipuri ale Samsung GALAXY S10, se pare ca modelele de top vor avea 12 GB RAM si 1 TB spatiu de stocare, adica vor fi atractive si pentru clientii carora le plac cifrele mari din specificatii.

Samsung GALAXY S10. Vorbim aici nu despre modelul X, care va avea ecran cu diagonala de 6.7 inch si 5G, ci despre modelul Plus, care urmeaza sa fie oferit si cu aceste specificatii pentru clientii interesati. Schimbarea arata ca Samsung este dornica sa le ofere clientilor doar cele mai bune specificatii posibile pentru Samsung GALAXY S10, in special in China, unde consumatorii nu se uita prea mult la software, ci doar la specificatiile brute ale telefonului.

Samsung GALAXY S10 va avea 12 GB RAM si 1 TB spatiu de stocare

Samsung GALAXY S10. Nu se stie ce pret urmeaza sa aiba aceste modele cu specificatii de top, insa cel mai probabil vor costa peste 1200 de dolari, sau euro, iar asta pentru ca atat de multa memorie RAM si spatiu de stocare nu sunt ieftine. Lenovo a demonstrat ca poate oferi telefoane cu 12 GB RAM la preturi mult mai mici de 1000 de dolari, insa in cazul versiunilor de top ale Samsung GALAXY S10 nu cred ca vom vedea ceva similar, asa ca nu sperati.

Samsung GALAXY S10. Din moment ce in aceste telefoane vor exista specificatii de acest gen, e foarte posibil ca si in Huawei P30 Pro sa fie implementat ceva similar, pentru a tine pasul cu tot ceea ce ofera coreenii. Am auzit diverse zvonuri care ne spuneau asta, iar acum ca si pentru Samsung GALAXY S10 avem o confirmare de la oamenii care au folosit telefoanele, e destul de clar care sunt intentiile celor de la Samsung cu privire la noile produse.

Samsung GALAXY S10. Toate cele trei telfeoane din serie vor fi prezentate in data de 20 februarie, iar data de lansare a fost anuntata ca fiind 8 martie.

Articolul anteriorTUTORIAL: Instaleaza iOS 12.2 public beta 1 pe iPhone si iPad
Urmatorul articoleMAG. Promotii de 1850 LEI la Telefoanele Samsung
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.