Fortnite. Noua ARMA PUTERNICA Pregatita de LANSARE

Fortnite. O noua arma foarte puternica este pregatita pentru lansare de catre compania Epic Games pentru jucatorii din lumea intreaga, iata ce va oferi.

Fortnite rachete

Fortnite. Saptamana si arma pentru jocul celor de la Epic Games, cam asa pare sa fie situatia in momentul de fata, iar asta pentru ca a fost deja anuntata una noua pentru jucatorii din lumea intreaga. Daca saptamana trecuta vorbeam despre o grenada care a fost lansata pentru jucatorii Fortnite, ei bine iata ca acum vorbim despre cu totul altceva, mai exact despre o noua arma care are denumirea Bottle Rockets, ele fiind prezentate ca foarte puternice.

Fortnite. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta noua arma puternica pregatita pentru joc, ea urmand a genera, cel mai probabil, distruge insemnate impotriva inamicilor spre care este indreptata. Cei de la Epic Games avertizeaza utilizatorii sa nu foloseasca aceste rachete in interiorul cladirilor, iar asta pentru ca jucatorii Fortnite ar putea avea parte de surprize neplacute daca le vor folosi chiar in apropierea lor impotriva inamicilor.

Fortnite lanseaza noi rachete foarte puternice pentru jucatori

Fortnite rachete puternice

Fortnite. E posibil si ca aceste rachete sa poata fi folosite pentru a distrage atentia jucatorilor de la alte evenimente care se intampla in jurul nostri, iar asta pentru ca Epic Games spune ca ele produc foarte mult zgomot. Combinand aceasta cu puterea foarte mare pe care rachetele urmeaza sa le aiba in cadrul Fortnite, e destul de clar faptul ca jucatorii vor avea parte de o putere distructiva foarte mare daca vor alege sa le foloseasca impotriva altora.

Fortnite. Noile rachete au fost anuntate de catre Epic Games prin intermediul sistemului de mesagerie din cadrul jocului, iar implementarea lor urmeaza sa aiba loc in momentul in care va fi lansata cea mai noua actualizare pentru joc. Nu e foarte clar in ce zi din aceasta saptamana urmeaza sa fie lansata actualizarea cea mai noua pentru Fortnite, insa ea va veni cu foarte multe surprize interesante, printre ele numarandu-se si aceste rachete foarte puternice.