Huawei P30 PRO. LANSAREA a fost Oficial AMANATA

Huawei P30 PRO. Lansarea noului model de telefon a fost amanata de catre chinezi, iata cand au programat conferinta pentru prezentare, si ziua lansarii.

Huawei P30 PRO amanarea lansarii

Huawei P30 PRO. Lansarea noului model de smartphone a fost oficial amanata de catre compania Huawei, astfel ca el nu va fi prezentat in data de 24 februarie, cand este programata deja o conferinta in Barcelona. Desi cei de la Samsung, HMD Global, Sony, LG, etc, vor lansa noi modele de telefoane inaintea Mobile World Congress 2019, se pare ca Huawei P30 PRO urmeaza sa ajunga la clienti mult mai tarziu decat se estima initial.

Huawei P30 PRO. Prezentarea noilor modele de telefoane din seria P30 urmeaza sa aiba loc undeva spre finalul lunii martie, o conferinta fiind programata pentru a avea loc in Paris pentru ca telefoanele sa fie prezentate. Nu se stie deocamdata data la care Huawei P30 PRO va fi prezentat oficial pentru lumea intreaga, insa daca sfarsitul lunii martie a fost ales pentru asta, atunci e clar ca lansarea urmeaza sa aiba loc abia undeva prin aprilie, adica inainte de Paste.

Huawei P30 PRO va fi lansat abia prin aprilie

Huawei P30 PRO. Avand in vedere ca seria anterioara de telefoane a fost lansata in cam aceeasi perioada a anului trecut, era oarecum de asteptat ca modelele noi sa fie prezentate in cam aceeasi perioada. Lansand Huawei P30 PRO la o luna dupa Samsung GALAXY S10, compania chinezeasca se asigura intr-o anumita masura ca telefoanele sale vor avea parte de atentia pe care o merita, afectand in acelasi timp vanzarile inregistrate de catre coreeni.

The company’s strong business position follows among others from the success of the sale of flagship smartphones – the P20 and Mate20 series combined with the continued demand for products from the medium price segment, among others P series smart. At the end of March this year Huawei will present in Paris the latest smartphones from the flagship P series.

Huawei P30 PRO. In mod normal cam 2/3 saptamani trec intre prezentarea unui telefon de catre compania Huawei si lansarea efectiva a acestuia, asa ca e de asteptat ca ea sa aiba loc in aprilie, fie la inceput, fie pe la mijloc. Deocamdata vreo data de lansare pentru Huawei P30 PRO nu a fost dezvaluita pentru noile modele de telefoane, insa ar trebui sa apara si informatii in legatura cu asta, inclusiv in ceea ce priveste preturile la care vor fi vandute telefoanele.

Huawei P30 PRO. Foarte multe noutati sunt anuntate pentru noile telefoane ale chinezilor, asa ca ramane sa aflam in saptamanile urmatoare cam cand vor putea fi cumparate telefoanele, si la ce preturi.