Fortnite. SURPRIZA MAJORA Luata din Jurassic World

Fortnite. O surpriza majora este pregatita de catre Epic Games, ea fiind preluata direct din Jurassic World pentru toti jucatorii, iata de ce te vei putea bucura.

Fortnite Jurassic World

Fortnite. Cel mai popular joc online de pe planeta urmeaza sa aiba o serie de surprize extrem de interesante preluate direct din Jurassic World pentru a-i face pe utilizatori si mai atrasi de platforma online. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata noul vehicul pe care Fortnite il va avea disponibil pentru utilizatorii din intreaga lume, acesta fiind facut popular de catre filmul Jurassic World, lansat cu destui ani in urma, dar si cu destul de mare succes.

Fortnite. Noul vehicul va avea denumirea “The Baller”, acesta fiind folosit in Jurassic World pentr transport in imensa lume care era plina de dinozauri, oferind acolo protectie impotriva atacurilor acestora. In cadrul Fortnite, noul vehicul urmeaza sa permita transportarea mult mai rapida a jucatorilor intre diverse puncte, si va avea un carlig special care va permite saltul de la o cladire la alta, insa mult mai utila ar fi fost o arma montata acolo.

Fortnite. SURPRIZA MAJORA Luata din Jurassic World

Fortnite Jurassic World the baller

Fortnite. Vehiculele de acest gen urmeaza sa functioneze pe baza de electricitate, deci vor fi disponibile in anumite baze in care se vor incarca inainte de a fi folosite de catre jucatorii din cadrul jocului. Implementarea acestor vehicule a fost dezvaluita chiar in cursul acestei zile, insa din pacate nu se stie deocamdata cam cand ar dori cei de la Epic Games sa ofere aceasta schimbare substantiala pentru Fortnite, desi multi jucatori abia asteapta sa le incerce.

Fortnite. Sezonul 8 a fost lansat de catre cei de la Epic Games cu doar o saptamana de zile in urma, iar pana acum n-au fost dezvaluite chiar toate surprizele de care vor avea parte jucatorii in perioada urmatoare. Acest vehicul “The Baller” va fi extrem de atractiv pentru Fortnite, iar asta pentru ca aduce o cu totul alta metoda de a transport prin lumea virtuala, mai ales ca avioanele au fost scoase recent din cadrul jocului de catre companie.