Fortnite. Versiunea 8.0.1 aduce o MARE SURPRIZA

Fortnite. Versiunea 8.0.1 a fost lansata de catre Epic Games, si aduce o serie de noutati extrem de importante, o surpriza majora numarandu-se printre ele.

Fortnite 8.0.1

Fortnite. Versiunea 8.0.1 a jocului foarte popular a fost lansata in cursul acestei zile, cei de la Epic Games implementand o schimbare care a luat multa lume prin surprindere, desi nu ar prea fi trebuit sa fie asa. Mai exact, incepand cu versiunea 8.0.1, Fortnite are disponibile harti pentru cautarea de comori ascunse, Epic Games oferindu-le jucatorilor noi motive sa piarda ore bune in jocul sau, pentru a-ti tine departe de Apex Legends, care e tot mai popular.

Fortnite. Avand in vedere ca sezonul 8 al jocului a venit cu surprize care au legatura cu piratii, era normal ca Epic Games sa implementeze si harti pentru cautarea de comori ascunse, iar jucatorii le vor putea explora acum. Ce comori ascunse vor gasi jucatorii Fortnite dupa ce vor explora hartile pe care Epic Games le-a implementat deocamdata nu se stie, asa ca ramane de vazut cu ce vor incepe sa se laude toti jucatorii in urmatoarele zile.

Fortnite. Versiunea 8.0.1 aduce o MARE SURPRIZA

Fortnite. Tot incepand de astazi este disponibil un nou tip de joc, cu o perioada limitata de timp in care il puteti accesa, acsta avand denumirea Slide Duos, modificarile fiind unele foarte importante. Acest nou mod de joc creste substantial viteza de alergare a jucatorilor din Fortnite, deci vor putea parcurge mai repede distante mai lungi de timp, cei de la Epic Games oferind si munitie infimita pentru carligul de prindere pentru a ajuta jucatorii sa parcurga mai rapid distantele mari.

Fortnite. O alta schimbare adusa de versiunea 8.0.1 are legatura cu turneele Gauntlet, aici jucatorii avand scoruri individuale afisate, iar fiecare va putea juca oricate meciuri doreste in perioada in care turneele sunt active. Toata lumea se poate bucura de noutatile din versiunea 8.0.1 chiar in acest moment prin instalarea actualizarilor disponibile pentru aplicatiile Fortnite, astfel ca ar fi bine sa le instalati chiar acum pentru a beneficia de toate noutatile disponibile.