Huawei a COPIAT un Alt Produs POPULAR al Apple

Huawei a copiat un alt produs popular al companiei Apple, chinezii ajungand la concluzia ca este mai usor sa-ti copiezi concurenta, decat sa inovezi intr-adevar.

Huawei freebuds clona airpods

Huawei. Compania chinezeasca nu se lasa, iar de fiecare data cand are ocazia, mai copiaza cate un produs popular al celor de la Apple, cu seria Huawei P30 PRO continuandu-si strategia din anii anteriori. Mai exact, cei de la Huawei au decis sa copieze castile AirPods, pentru noua serie de telefoane lansand castile wireless FreeBuds, care au pretul de doar 120 de euro, insa ofera aceeasi functionalitate precum produsul vandut de catre Apple.

Huawei freebuds clona airpods 3

Huawei. Dupa cum puteti vedea si din imaginile acestui articol, castile FreeBuds ale chinezilor arata exact precum AirPods in momentul in care sunt puse in ureche, deci efectul principal este indeplinit fara probleme. In contrast cu binecunoscutele casti AirPods ale companiei Apple, FreeBuds de la Huawei au rezistenta la apa cu certificarea IPX4, iar chinezii au decis sa le ofere pentru clienti inclusiv intr-o culoare neagra, ceea ce Apple inca nu vrea sa faca.

Huawei a COPIAT un Alt Produs POPULAR al Apple

Huawei freebuds clona airpods 1

Huawei. Clonele castilor AirPods ofera doar 3 ore de autonomie, care poate fi extinsa cu inca 10 ore daca sunt incarcate de inca 3 ori in carcasa in care sunt livrate, si in care pot fi tinute de catre utilizatori. AirPods ofera nu mai putin de 5 ore de autonomie pentru a asculta muzica, deci FreeBuds de la Huawei ofera doar putin peste jumatate, dar sunt si cu 80 de dolari mai ieftine decat modelul nou, si mai scump, al castilor create de catre compania Apple.

Huawei freebuds clona airpods 2

Huawei. Ca FreeBuds sunt clone ale AirPods nu trebuie sa va mire, iar asta pentru ca pana acum chinezii au copiat cam tot ceea ce a facut compania Apple pentru clientii sai, deci e o traditie destul de veche deja. Partea buna pentru clientii Huawei sta totusi in faptul ca aceste noi casti FreeBuds au un pret de vanzare aproape injumatatit fata de ceea ce vinde Apple, deci oameni care nu-si permiteau pana acum sa cumpere asemenea produse, o pot face fara probleme.