OnePlus 7 PRO. PRIMELE IMAGINI cu o UNITATE REALA

OnePlus 7 PRO. Primele imagini cu o unitate reala au aparut pe intenret si ne dezvaluie foarte clar ce prezinta in detaliu telefoanele mobile ale coreenilor.

OnePlus 7 PRO real

OnePlus 7 PRO. Primele imagini cu o unitate reala ne dezvaluie “in clar” exact cum urmeaza sa arate noul model de smartphone premium pe care chinezii de la OnePlus se pregatesc sa-l prezinte oficial chiar in cursul acestei zile. OnePlus 7 PRO este o premiera pentru comapania chinezeasca, iar asta deoarece va include o serie de noutati atipice pentru aceasta companie, care pana acum si-a obisnuit utilizatorii cu telefoane cu preturi bune, dar unele functii premium.

OnePlus 7 PRO. Puteti vedea si din imagini ca telefonul are un ecran lipsit de margini, iar asta deoarece a sa camera frontala este ascunsa in carcasa, si iese doar cand utilizatorul vrea sa faca poze cu dispozitivul. O camera tripla este deasemenea inclusa in OnePlus 7 PRO, aceasta avand un senzor principal de 48 de megapixeli, iar in premiera pentru telefoanele chinezilor, inclusiv un senzor de imagine telephoto, la fel precum la competitori.

OnePlus 7 PRO. PRIMELE IMAGINI cu o UNITATE REALA

OnePlus 7 PRO real imagini

OnePlus 7 PRO. Telefonul are un ecran OLED cu diagonala de 6.67 inch, rezolutie de 3120 x 1440 pixeli, plus o rata de aspect de 19.5:9, marea surpriza fiind rata de refresh de 90Hz, perfecta pentru orice fel de jocuri. Multumita acestei rate de refresh de 90 Hz, utilizatorii vor beneficia de o experienta mult mai buna de utilizare a sistemului de operare Android, interfata fiind mult mai fluida, dar si experienta de gaming va avea parte de o imbunatatire majora.

OnePlus 7 PRO. Pentru a sustine toate aceste noutati este implementat noul chip Qualcomm Snapdragon 855, impreuna cu 6 – 12 GB de memorie RAM, si pana la 256 GB spatiu de stocare, UFS 3.0 fiind ales, si fiind superior Huawei P30 PRO, sau Samsung GALAXY S10. Incarcarea rapida pentru bateria de 4000 mAh a OnePlus 7 PRO se va face la 30W, iar toate acestea vor veni la preturi de doar aproape 700 de euro, si putin peste 700 de euro, cu mult sub ceea ce se cere de la concurenta.

OnePlus 7 PRO. Prezentarea oficiala a telefoanelor va avea loc astazi, insa nu se stie chiar atat de clar cand urmeaza sa aiba loc si punerea efectiva in vanzare, deci va trebui sa mai avem rabdare cu asta.