iOS 12.4 beta 1 a fost lansat pe iPhone si iPad

iOS 12.4 beta 1

iOS 12.4 beta 1 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch in aceasta seara, la doar cateva zile dupa ce a pus in distributie publica iOS 12.3 pentru utilizatorii din lumea intreaga. Spre deosebire de prima versiune beta a iOS 12.3, despre care stiam ce aduce nou, in cazul iOS 12.4 beta 1 nu exista informatii despre noutatile implementate, asa ca totul este o mare surpriza in momentul de fata si nimic mai mult.

iOS 12.4 beta 1 nu are deocamdata publicata o lista de noutati din partea companiei Apple, insa e destul de clar faptul ca aceasta urmeaza sa fie ultima versiune finala pe care americanii o vor lansata pentru iDevice-uri. Avand in vedere ca peste aproape trei saptamani va fi prezentat oficial iOS 13, si oferit in versiune beta, e destul de clar ca iOS 12.4 nu va mai avea vreun succesor, decat o versiune minora, care sa rezolve vreo eventuala problema grava.

iOS 12.4 beta 1 a fost lansat pe iPhone si iPad

iOS 12.4 beta 1 este lansat de catre compania Apple impreuna cu actualizari pentru tvOS, watchOS, sau macOS, toate fiind disponibile chiar din acest moment pentru descarcare.