iPhone 11, MARE Schimbare CONFIRMATA de iOS 13

iPhone 11 are o foarte mare schimbare confirmata de catre compania Apple pentru iOS 13, iata ce noutate foarte asteptata va aduce.

iPhone 11 are usb-c confirmat ios 13

iPhone 11 are o schimbare foarte mare confirmata de catre iOS 13 si compania Apple, americanii facand dezvaluirea in mod complet surprinzator, inainte ca totul sa fie anuntat in mod oficial in toamna acestui an. Mai exact, vorbim despre imaginea pentru Recovery Mode pe care compania Apple a implementat-o in iOS 13 pentru telefoanele iPhone, ea parand sa confirme faptul ca iPhone 11 nu va ajunge in magazine cu port Lightning, ci cu unul USB-C.

iPhone 11 are de cateva luni de zile anuntata trecerea la USB-C, insa pana in momentul de fata n-au existat dovezi “solide” pentru aceasta modificare, dar nimic nu poate fi mai clar decat ceea ce vedem in iOS 13. Puteti vedea in partea stanga a imaginii de mai jos ca in iOS 13 compania Apple nu mai foloseste pentru Recovery Mode un cablu Lightning clasic, ci unul complet nou, care pare a fi USB-C, iar asta doar pentru iPhone 11.

iPhone 11, MARE Schimbare CONFIRMATA de iOS 13

iPhone 11 are port USB-C pentru incarcare rapida
Recovery Mode pe iPhone, iOS 13 vs iOS 12

iPhone 11 este urmatoarea serie de telefoane pe care compania Apple o pregateste pentru lansare, iar din moment ce in iPad Pro a implementat un port USB-C, era normal sa vedem asta si in noile dispozitive. Apple nu implementeaza din greseala imagini de acest gen in versiuni noi ale sistemelor sale de operare, asa ca tot ceea ce vedem in iOS 13 este o dovada foarte clara a faptului ca iPhone 11 va beneficia de o schimbare foarte serioasa.

iPhone 11 cu port USB-C va avea cu siguranta in cutie si un incarcator care va facilita incarcarea mult mai rapida a bateriei, ceea ce foarte multa lume asteapta de vreun an si jumatate de zile deja. Desigur ca trecerea la USB-C pentru iPhone 11 va forta foarte multa lume sa-si cumpere alte accesorii pentru telefoane, dar asta e o cu totul alta problema, iar un adaptor Lightning to USB-C ar trebui sa fie deasemenea inclus in cutia telefonului.

iPhone 11, impreuna cu iPhone 11 Max,  va fi prezentat in mod oficial in toamna acestui an, mai mult ca sigur undeva prin septembrie, insa detalii mai clare vom afla in urmatoarele luni.

3 COMENTARII

  1. Nu neaparat portul usbC, se zvoneste si cred ca asa va fi faptul ca vom avea lightening to usbC
    Deci capul din ip va ramane lightning si al doilea usbC