iPhone 11. TREI NOI Modele vor fi lansate in 2019 de Apple

iPhone 11. Trei noi modele de telefoane vor fi lansate in 2019 de catre compania Apple, iata ce noutati vor aduce pentru clientii care le vor cumpara.

iPhone 11 TREI NOI Modele vor fi lansate in 2019 de Apple

iPhone 11. Trei noi modele din seria de telefoane vor fi lansate in 2019 de catre Apple pentru clientii din intreaga lume, si ele vor aduce o serie de schimbari foarte interesante pentru clienti. iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR ar urma sa fie inlocuite de trei noi modele care vor avea denumirea iPhone 11, iar in ele va fi integrat un nou chip A13, care are denumirea interna Cebu, si desigur ca toate vor avea port Lightning integrat.

iPhone 11. iPhone XS are un inlocuitor cunoscut acum cu numele de cod D42, iPhone XS Max are un inlocuitor cunoscut cu denumirea D43, iar iPhone XR va fi inlocuit de un model cu numele de cod N104. Toate cele trei telefoane din seria iPhone 11 vor avea rezolutiile pastrate in raport cu modelele actuale, iar cele mai scumpe vor avea in continuare ecrane OLED, in timp ce inlocuitorul iPhone XR va ramane in continuare cu un ecran LCD.

iPhone 11. TREI NOI Modele vor fi lansate in 2019 de Apple

iPhone 11. Un nou Taptic Engine va fi lansat cu aceste telefoane, el avand intern denumirea “leap haptics”, insa deocamdata nu se stie nimic, decat ca va inlocui 3D Touch, ceea ce stiam de foarte mult timp. Pe de alta parte, avem confirmat iar faptul ca principalele doua modele din seria iPhone 11 vor avea o acmera tripla, iar din pacate design-ul este extrem de similar cu pozele aparute pana acum, iar inlocuitorul iPhone XR va avea o camera duala.

“Apple va lansa trei noi modele “iPhone 11″ în această toamnă. Noile telefoane iPhone vor avea chipul Apple A13, cunoscut intern cu numele de cod Cebu, model T8030. Modelele din acest an vor avea de asemenea un nou tip de Taptic Engine, cunoscut sub numele de leap haptics. Dispozitivele care înlocuiesc modelele iPhone XS vor avea trei camere pe spate, conținute într-un pătrat.”

iPhone 11. Un senzor de imagine wide-angle e implementat in premiera, el aducand si o functie numita “Smart Frame”, ea functionand exclusiv in baza acestei noi componente speciale. Cel putin doua dintre modelele din seria iPhone 11 vor avea si o camera frontala imbunatatita, aceasta urmand a putea inregistra clipuri video la 120 de cadre pe secunda, deci e posibil sa aiba o rezolutie mai mare.

iPhone 11. Toate cele trei modele vor fi prezentate la inceputul lunii septembrie de catre compania Apple, insa lansarea efectiva ar putea fi programata separat pentru ele.