Productia iPhone 11 Incepe cu o Runda MASIVA de Angajari

Productia iPhone 11 Incepe cu o Runda MASIVA de Angajari

iPhone 11 urmeaza sa intre in productie foarte curand, insa inainte de asta, cei de la Foxconn au inceput runda obisnuita de angajari in China. Vorbim despre zeci de mii de oameni care vor fi angajati de catre Foxconn in urmatoarele saptamani pentru a produce sute de mii de telefoane iPhone 11 pe zi.

iPhone 11 va avea cel mai probabil in jur de 100.000 de angajatia locati de catre Foxconn pentru a produce noua serie de telefoane ale Apple. Foxconn angajeaza personal nou, dar le ofera si angajatilor existenti un bonus de 650 de dolari daca isi prelungesc contractul de angajare in acesta vara pentru iPhone 11.

Foxconn organizeaza, in mod normal, o runda de angajari vara pentru productia de noi telefoane iPhone, insa majoritatea angajatilor sunt sezonieri. Multi dintre cei care sunt angajati acum pentru productia iPhone 11, vor fi concediati la inceputul anului 2020 dupa ce vanzarile vor scadea simtitor.

“The mainland China plant recently has a reserve manpower for the peak season. Among them, the Zhengzhou factory continued to recruit production line workers on weekends. The industry believes that it is preparing for the reserve of new iPhone production manpower. Taiwan has relayed high-soft park talent recruitment meetings, and there is no upper limit for continuous recruitment.”

Angajarile pe care Foxconn le-a inceput deja sugereaza faptul ca in August va incepe sigur productia telefoanelor iPhone 11, doar ca deocamdata nu se stie foarte clar cam cand.