Yango ATACA UBER cu un Nou Serviciu pentru Clientii din Romania

Yango ataca UBER, Bolt, Clever Taxi, cu un nou serviciu pentru clientii din Romania, iata ce poti folosi din acest moment in aplicatiie pentru telefoane.

2

Yango Confort

Yango, serviciul de ridesharing lansat in luna iunie in Romania, face un nou pas pentru a concura mai puternic cu UBER, Bolt, sau Clever Taxi, si a anuntat lansarea unui nou serviciu pentru clientii din tara. Mai exact, Yango are incepand de astazi disponibil serviciu Confort, care le permite clientilor sa comande masini care le ofera un nivel de confort mai ridicat decat cele standard, cei de la UBER si Bolt avand optiuni similare deja.

Yango sustine ca pentru acest serviciu are disponibile masini precum : Citroen C-Elysee, Volkswagen Passat, Skoda Superb, precum si Mercedes Clasa C sau BMW Seria 3. Pretul pentru o cursa Yango cu serviciu Confort incepe de la 10 LEI, la fel ca la Bolt, sau UBER, iar in acesti bani clientii pot face o cursa de 5 KM pentru o durata de 10 minute, depasirea distantei si a perioadei de timp urmand a fi taxate conform tarifelor standard ale platformei.

Yango ATACA UBER cu un Nou Serviciu pentru Clientii din Romania

Yango a fost lansat in Romania cu preturi mai mici decat cele ale UBER, Bolt, Clever Taxi, initial si cu masini mai bune, iar desi preturile nu s-au schimbat, masinile nu sunt totdeuana cele mai bune. Daca la nivelul Confort sunt masini mentionate mai sus, la nivelul inferior aveti Logan-urile si masinile straine, dar mai vechi, deci singura diferenta fata de restul serviciilor raman banii, cel putin deocamdata, pentru ca si asta se va schimba in viitor.

“București, 1 August 2019 – După lansarea cu succes din luna iunie, aplicația de e-hailing Yango introduce noul serviciu Confort în București. În completarea serviciului Econom, această nouă opțiune din aplicația Yango permite utilizatorilor comanda unei curse cu mașini mai bine echipate, atent selecționate de către companie, la cele mai avantajoase tarife din Capitală pentru această categorie.

“Observăm o cerere foarte mare pentru călătorii cu Yango în București, mult mai mare decât ne așteptam inițial pentru prima lună de funcționare. În această perioadă de timp, am analizat cu atenție feedback-ul primit și nevoile utilizatorilor noștri și am decis să lansăm noua categorie Confort, un serviciu pe care l-am dezvoltat cu succes pe majoritatea piețelor în care suntem prezenți, confirmând devotamentul nostru pentru clienții din România. Astfel, utilizatorii noștri pot fi siguri că vor avea parte de o călătorie confortabilă într-o mașină dintr-o categorie mai bună, pentru un preț puțin mai mare, însă în continuare foarte accesibil. Pe de altă parte, șoferii cu mașini foarte bine întreținute și care dau dovadă de bune maniere în relația cu pasagerii, au de astăzi ocazia să câștige și mai mult prin Yango”, a declarat Musheg Sahakian, Directorul de Extindere Globală al Yango.

O parte dintre automobilele la care utilizatorii serviciului Confort vor avea acces sunt: Citroen C-Elysee, Volkswagen Passat, Skoda Superb, precum și Mercedes Clasa C sau BMW Seria 3. Mașinile și șoferii acestora au fost atent verificați de către echipa Yango și partenerii săi de pe piața locală în vederea asigurării celor mai bune condiții pentru categoria Confort.

Cursele comandate prin noua opțiune Confort pornesc de la prețul de 10 lei, care include rezervarea mașinii, o distanță de 5 km și o durată a cursei de 10 minute. De exemplu, o cursă de la Aeroportul Otopeni la Piața Victoriei va fi în jur de 31 de lei, în timp ce o călătorie din Pipera către Piața Dorobanți costă circa 12 lei.

“Clienții noștri au nevoi diferite atunci când aleg să comande o călătorie, de aceea creștem treptat gama de servicii disponibile utilizatorilor noștri din România. Cu noul serviciu Confort, Yango oferă cel mai mic tarif de pe piață din categoria celor care oferă o experiență similară. Vom continua să investigăm în permanență nevoile clienților noștri, astfel încât să implementăm noi servicii, funcționalități utile și promoții în București”, a declarat Andrei Voicu, Director Regional Yango pentru România și Republica Moldova.

Pe lângă noul serviciu Confort, clienții Yango pot beneficia de cursele din categoria Econom. În iunie, aplicația Yango s-a lansat cu opțiunea Econom, prin care oferă curse la prețuri începând de la 5 lei cu discount. În prezent, plata călătoriilor este disponibilă doar prin intermediul unui card bancar înregistrat în aplicație.”