iPad Pro 2019 va fi lansata cu Noua Camera din iPhone 11

iPad Pro 2019 va fi lansata cu Noua Camera din iPhone 11

iPad Pro 2019 va fi lansata de catre compania Apple cu noua camera pregatita pentru iPhone 11, americanii avand planuri destul de interesante pentru produse. Puteti vedea mai jos cum ar urma sa arate noua tableta iPad Pro cu a sa camera care are trei senzori de imagine, si un design ciudat.

Actualele modele ale iPad Pro au o camera de 12 megapixeli, deci trecerea la una tripla ar fi o schimbare foarte importanta pentru serie. Pentru tablete compania Apple nu ofera functiile pe care le ofera in telefoane, cel putin pentru inregistrarea de poze, deci decizia de a aduce o asemenea camera e interesanta.

Daca iPad Pro 2019 va veni cu o camera tripla, iPad 10.2 inch ar urma sa fie lansata doar cu o camera duala, acest model urmand a inlocui actuala tableta de 9.7 inch. Nu se stie daca pretul de vanzare al acestui nou model al iPad va fi acelasi precum al actualului model, dar e destul de probabil.

iPad Pro 2019 camera iPhone 11
iPad Pro 2019 cu noua camera tripla din iPhone 11.

“Potrivit furnizorilor din China, există zvonul că nu numai iPhone 11, ci și iPad Pro (2019) vor avea o cameră cu lentile triple. iPad Pro (2019) are posibilitatea de a fi lansat cu un obiectiv triplu, iar iPad cu ecran 10,2 inch va avea o cameră cu două obiective.”