iPhone 11 EGALEAZA NOTE 10, Huawei P30 PRO, vine cu SURPRIZE

iPhone 11. Va egala Samsung GALAXY NOTE 10, Huawei P30 PRO cu noutatile pregatite, iata ce surprize va include de la compania Apple pentru lansare in septembrie.

iPhone 11 EGALEAZA NOTE 10, Huawei P30 PRO, vine cu SURPRIZE

iPhone 11 are dezvaluite astazi cateva dintre noutatile importante cu care va veni cand va fi lansat, iar printre ele se numara si schimbari cu care va egala Samsung GALAXY NOTE 10 si Huawei P30 PRO. Mai exact, iPhone 11 urmeaza sa inregistreze poze mult mai bune in conditii de luminozitate scazuta, ceea ce asteptam de foarte mult timp de la Apple, si e posibil sa avem o functie speciala pentru asta, asa cum au telefoanele Android.

iPhone 11 va fi capabil sa faca trei poze simultan, folosind senzorii wide-angle, telephoto, ultra-wide angle, si le va putea combina pentru ca rezultatul final sa fie o poza de rezolutie foarte mare. Tot o combinare a pozelor facute cu cei trei senzori de imagine ai camerei iPhone 11 va permite si imbunatatirea pozelor facute in conditii de luminozitate scazuta, si desigur ca pozele vor putea fi modificate pentru a fi largit unghiul de vizualizare, chiar si dupa inregistrare.

iPhone 11 EGALEAZA NOTE 10, Huawei P30 PRO, vine cu SURPRIZE

iPhone 11 va avea parte si de un upgrade substantial pentru inregistrarea video, noi functii pentru editare urmand a fi implementate de catre Apple, unele dintre efecte rmand a fi aplicate inclusiv in timpul inregistrarii. Apple va imbunatati deasemenea rezistenta la apa a iPhone 11, inclusiv rezistenta la impact, zgarieturile urmand a disparea deasemenea ca una dintre problemele cu care utilizatorii se confruntau pana acum.

“Senzorii vor capta trei imagini simultan și vor folosi software-ul nou de informații artificiale pentru a corecta automat fotografia combinată dacă, de exemplu, o persoană este tăiată accidental dintr-una dintre fotografii. Noul sistem va face și poze cu rezoluție mai mare. Apple a dezvoltat o functie care le permite utilizatorilor să retușeze, să aplice efecte, să modifice culorile, să reframeze și să decupeze videoclipuri, deoarece este înregistrat în direct pe dispozitiv.”

iPhone 11 va permite deblocarea cu Face ID cand telefonul e privit din diverse unghiuri, iar o serie de noi culori sunt deasemenea pregatite de catre compania Apple pentru clienti. Pentru iPhone 11R este pregatita deasemenea o schimbare a culorilor carcasei, plus o camera duala, asta separat de noul chip A13, bateriile si ecranele mai mare din toate cele trei modele de telefoane care vor fi prezentate in toamna aceasta.

Din pacate, aceste noutati pentru seria iPhone 11 nu sunt tocmai grozave, sau substantiale, in comparatie cu ceea ce exista la concurenta, deci speram ca Apple sa mai aiba si alte surprize pregatite.

2 COMENTARII

  1. Mai intai sa vedem noi si dupa aceea dam dreptate celor ce spun asta.
    Posibil sa intreaca toate device’urile pana la OP7 pro inclusiv, dar imi este greu sa cred ca va intrece sau egala Huawei P3- pro si note 10+ 5G, ca sa nu mai vorbim de urmatorul Pixel 4