iPhone 11 Hands-on VIDEO ARATA din nou Telefonul Apple

iPhone 11 apare intr-un presupus hands-on video care ar trebui sa ne prezinte in avans cum va arata telefonul pe care Apple vrea sa-l lanseze pentru clienti.

iPhone 11 apare in ceea ce pare a fi un posibil hands-on video cu telefonul, sau cu o clona care seamana foarte bine cu smartphone-ul pe care Apple se pregateste sa-l lanseze pentru clientii din intreaga lume. Vorbim despre un clip video foarte scurt facut in China de catre cineva care are pe masa inclusiv un iPhone 2G, lansat in 2007 de catre Apple, dar revenind la iPhone 11, telefonul din clip pare sa fie destul de real.

iPhone 11 din acest clip video pare sa aiba camerele destul de ciudate, foarte similare cu cele pe care le vedem in mod normal la clonele telefoanelor Apple, nu la unitatile care sunt puse efectiv in vanzare. Desigur ca totul poate avea legatura si cu perspectiva din care este filmat clipul video, sau cu modificarile pentru iPhone 11, care ar putea face noile camere sa iasa ceva mai mult in evidenta fata de ceea ce avem acum.

iPhone 11 Hands-on VIDEO ARATA din nou Telefonul Apple

iPhone 11 are prezentata si partea frontala, si este pornit, modelul in sine parand sa fie unul al Apple, iar asta pentru ca, din cate stiu eu, nu exista clone care sa aiba functia tap to wake disponibila. Pe de alta parte, am putea vorbi despre o noua clona facuta special pentru a copia cat se poate de bune iPhone 11, iar daca aceasta este situatia, oricum vedem mai clar cum va arata telefonul in versiunea finala pregatita de lansare.

iPhone 11 ar trebui sa fie prezentat de catre cei de la Apple in data de 10 septembrie, sau cel putin asa ne-a spus iOS 13 cu o dezvaluire de saptamanile trecute, lansarea urmand a avea loc in data de 20 septembrie. Chiar daca nu multi cred ca acestea sunt planurile companiei Apple pentru iPhone 11, realitatea este ca fix asta se va intampla, americanii dorind sa-si lanseze telefonul fix in acele zile.

iPhone 11 va avea multe modificari pe partea de software si hardware, dar pentru design vom vedea doar aceste noi camere urate, si nimic mai mult din partea lor, din pacate.