iOS 13 CONFIRMA un Nou Produs SURPRIZA de la Compania Apple

iOS 13 confirma un nou produs surpriza pe care compania Apple il are in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, iata la ce se pot astepta clientii.

iOS 13 CONFIRMA un Nou Produs SURPRIZA de la Compania Apple

iOS 13 este foarte aproape de lansarea oficiala, insa in interiorul codului sau sursa stau ascunse multe secrete, unele chiar cu privire la produse pregatite de catre Apple pentru clientii din intreaga lume. Un astfel de produs este acea casca pentru realitate augmentata care in iOS 13 a fost descoperita cu numele de cod “Garta”, ea functionand multumita unei aplicatii care are numele de cod “STARTester”, si functioneaza cu un software numit “StarBoard”.

iOS 13 confirma faptul ca acest dispozitiv, care se presupune ca e o casca pentru realitate augmentata, poate fi folosit in doua moduri, unul in care este “purtat”, dar si altul in care este “tinut”. Diverse aplicatii pentru realitate augmentata pot fi folosite cu acest dispozitiv, conform iOS 13, iar de aici se face legatura clara cu o casca pentru realitate augmentata, diversi alti producatori avand gadget-uri similare in proces de dezvoltare.

iOS 13 CONFIRMA un Nou Produs SURPRIZA de la Compania Apple

iOS 13 are realitatea augmentata in centrul tuturor referintelor cu privire la aceasta presupusa casca pentru realitate augmentata, deci e greu de crezut ca ar putea fi vorba despre un alt tip de produs. Desi iOS 13 confirma faptul ca Apple ar dezvolta un asemenea produs, lansarea sa nu este asteptata pana anul viitor, iar asta deoarece inca ar mai fi multe de rezolvat inainte ca el sa fie pus in vanzare pentru clientii din intreaga lume.

iOS 13 este cel mai probabil testat acum cu acest produs, dar se zvoneste ca sistemul de operare final ar urma sa aiba denumirea “rOS”, deci va fi ovariatie a iOS, care are aceeasi baza, dar doar o serie de functii speciale. Important de retinut este faptul ca o casca pentru realitate augmentata combina imagini reale cu altele virtuale suprapuse peste ele, in timp ce una pentru realitate virtuala ne poarta direct intr-o lume digitala.

iOS 13 va fi lansat luna aceasta de catre Apple, si cu siguranta vom afla mai multe noutati interesante cu privire la ceea ce urmeaza sa aduca el.

6 COMENTARII

  1. Cum spunea un clasic..acum este randul samsung sa copieze si sa iasa si ei anul acesta sau cel viitor cu ochelari ar

  2. ‘Cum spunea un clasic’ … serios? A sunat chiar penibil… şi asa zici de parcă Apple a venit prima cu această idee