Nici iOS 13.1 NU Indeplineste Marea PROMISIUNE a Apple (VIDEO)

Pentru toti cei care asteptau ca iOS 13.1 sa indeplineasca marea promisiune a Apple, avand in vedere ca iOS 13 nu o face, ei bine vine o veste foarte proasta, deoarece situatia nu va sta chiar asa cum ne dorim. Mai exact, cei de la Apple nu au imbunatatit performantele in iOS 13.1, asa cum au promis in luna iunie.

In clipul video de mai sus puteti vedea o comparatie intre performantele din iOS 13.1 si iOS 12.4.1, iar din pacate pentru noi, deschiderea aplicatiilor nu e mai rapida. Apple a promis ca incepand cu iOS 13 va reduce la jumatate viteza pentru deschiderea aplicatiilor pe iPhone si iPad, dar desigur ca aceasta promisiune nu este indeplinita, din pacate pentru noi.

iOS 13.1 functioneaza la fel ca iOS 13, adica performantele raman neschimbate fata de iOS 12.4.1 in cam toate aplicatiile, eventualele diferente fiind minime. Din pacate pentru noi, Apple inca mai are de lucru cu iOS 13, si nu cred ca va putea indeplini promisiunea privind reducerea la jumatate a timpilor pentru deschiderea aplicatiilor.