iPhone 11, iPhone Pro, iPhone Pro Max si Vestea GROZAVA pentru Clienti

iPhone 11, iPhone Pro, iPhone Pro Max au parte de o veste grozava din partea companiei Apple inainte de lansare, iata de ce se va putea bucura toata lumea.

3

iPhone 11, iPhone Pro, iPhone Pro Max incarcator 18w

iPhone 11, iPhone Pro, iPhone Pro Max au parte de o veste grozava astazi cu o schimbare extrem de importanta care este oferita pentru toti clientii care vor cumpara cele trei noi modele de telefoane de la compania Apple. Mai exact, separat de faptul ca denumirile iPhone 11, iPhone Pro, iPhone Pro Max au fost confirmate pentru noile modele de telefoane, se pare ca in cutia lor urmeaza sa fie inclus inclusiv un incarcator de 18W pentru incarcarea rapida.

iPhone 11, iPhone Pro, iPhone Pro Max vor avea, deci, toate accesoriile potrivite pentru incarcarea rapida, asa cum ofera compania Apple inclusiv in tabletele iPad Pro pe care le vinde pentru clientii sai. Asteptam de 2 ani de zile includerea unui incarcator rapid in cutia telefoanelor iPhone ale companiei Apple, si iata ca seria iPhone 11, iPhone Pro, iPhone Pro Max este cea care il va aduce, cel putin in baza zvonurilor aparute pana in momentul de fata.

iPhone 11, iPhone Pro, iPhone Pro Max si Vestea GROZAVA pentru Clienti

iPhone Pro, iPhone Pro Max vor avea in mod sigur acest incarcator de 18W inclus in cutia in care vor fi livrate, iar in mod teoretic inclusiv iPhone 11 ar trebui sa il contina, dar nimic nu este 100% sigur in acest moment. iPhone 11 va inlocui iPhone XR in oferta celor de la Apple, deci va avea un pret de vanzare mult mai mic decat cel al iPhone Pro si iPhone Pro Max, astfel ca nu ar fi exclus ca Apple sa evite sa ofere acest accesoriu si pentru el.

“În ceea ce privește celelalte detalii incluse în notă, am auzit rapoarte despre planurile Apple de a introduce încărcătoarele de 18W pentru încărcare rapidă din cutie, dar zvonurile anterioare nu indicau că încărcătoarele vor fi limitate la succesorii iPhone XS și XS Max.”

Multumita acestui incarcator de 18W, clientii care vor cumpara iPhone 11, iPhone Pro, iPhone Pro Max vor beneficia de incarcarea bateriei pana la 50% in doar 30 de minute atunci cand au nevoie. Incarcarea rapida din iPhone 11, iPhone Pro, iPhone Pro Max va fi limitata la 18W, la fel ca in modelele anterioare, dar acum nu va mai trebui sa cheltui 80 de euro pentru a cumpara accesoriile Apple care ofera functionalitatea.