Samsung Lanseaza Android 10 pe GALAXY S10, CUM il poti Avea

Samsung a anuntat in mod oficial lansarea programului de testare a Android 10 in versiune beta pentru telefoanele din seria Samsung Galaxy S10.

Samsung Android 10 GALAXY S10

Samsung a anuntat in cursul noptii trecute initierea programului de testare a Android 10 in versiune beta pe telefoanele Samsung GALAXY S10 impreuna cu One UI 2.0, special gandit pentru acest update. Samsung face anuntul global dupa ce a lansat Android 10 in versiune beta pentru telefoanele Samsung GALAXY S10 care sunt folosite de catre clientii din Coreea de Sud, dar acum clienti din mult mai multe zone de pe blog se pot bucura de el.

Samsung ii anunta pe clientii sai ca trebuie sa se inscrie in programul sau de testare a Android 10 in versiune beta, asa cum cere si Apple, insa doar telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 il au deocamdata. Pentru a va inscrie in programul de testare a Android 10 in versiune beta trebuie sa autentificati in website-ul Samsung cu al vostru cont de utilizator, si sa acceptati termenii si conditiile de acolo pentru testare.

Samsung Lanseaza Android 10 pe GALAXY S10, CUM il poti Avea

Samsung nu garanteaza ca toti cei care se vor inscrie in programul de testare a Android 10 in versiune beta vor si putea sa faca sta pe Samsung GALAXY S10, doar unii clienti urmand a fi acceptati. Cei de la Apple le ofera tuturor clientilor posibilitatea de a testa iOS in versiune beta, dar cei de la Samsung sunt ceva mai restrictivi cu privire la distributia unui software care inca nu este 100% pregatit pentru a fi oferit clientilor din intreaga lume.

“Alăturați-vă Programului Beta și bucurați-vă de noul One UI cu funcții Android 10 înainte de lansarea oficială. Fiți unul dintre primii care se bucură de noile caracteristici și design, trimiteți-ne feedback-ul dvs. pentru a ne ajuta să creăm o experiență excepțională. Proiectat pentru a simplifica și eficientiza interacțiunile, One UI a adus o experiență mobilă unificată dispozitivelor Galaxy. De la lansare, Samsung a perfecționat UX-ul, extinzând, de asemenea, capacitățile sale pentru a ajuta utilizatorii să se concentreze pe sarcinile care contează.”

Samsung a implementat o serie de schimbari interesante pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 in Android 10, multe dintre ele fiind pentru interfata, astfel ca experienta de utilizare va fi mai buna. Pe de alta parte, Android 10 vine din start cu foarte multe noutati pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar cei care il vor instala pe telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 vor beneficia din plin de toate aceste noutati.

Samsung nu a spus deocamdata cand va lansa in versiune publica Android 10 pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S10, insa cel mai probabil nu vom avea chiar atat de mult de asteptat pentru asta.

1 COMENTARIU