iOS 13: PROBLEMA Serioasa care OBLIGA la INLOCUIREA iPhone

iOS 13 are o problema foarte serioasa pe telefoanele iPhone care obliga la inlocuirea produselor in magazinele companiei Apple, iata ce trebuie sa faca utilizatorii.

iOS 13 PROBLEMA INLOCUIREA iPhone

iOS 13 are o problema foarte serioasa care a fost confirmata si de catre cei de la Apple pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar din cauza ei se pare ca trebuie inlocuite telefoanele iPhone care sunt afectate. Vorbim despre o problema a iOS 13 care afecteaza doar telefoanele din seria iPhone 11, acestea avand implementat acum un nou chip U1, ultra wideband, banda ultralarga, acesta aducand o varietate de functii si oportunitati noi pe iPhone 11.

iOS 13 ar trebui sa permita folosirea acestei functionalitati pe telefoanele din seria iPhone 11, insa se pare ca nu toata lumea se poate bucura de noutati deoarece exista probleme cu noul chip U1 implementat de Apple. Cei de la Apple spun ca daca utilizatorilor le apare o problema precum cea din imaginea de mai jos, ei ar trebui sa isi reinstaleze sistemul de operare folosind iTunes, ceea ce nu e tocmai usor pentru orice fel de client.

iOS 13: PROBLEMA Serioasa care OBLIGA la INLOCUIREA iPhone

Actualizarea de bandă ultralargă a eșuat iOS 13.1.3

iOS 13 ar trebui sa rezolve problema pentru multe telefoane iPhone 11, dar din pacate se pare ca in anumite situatii problema este una hardware, si nu software, astfel ca telefoanele trebuie inlocuite. In SUA exista destule persoane care au aceasta problema cu iPhone 11 in iOS 13, iar reinstalarea sistemului de operare nu i-a ajutat in vreun fel sa readuca lucrurile la normal, deci a fost nevoie de o vizita la un Apple Store pentru inlocuire.

“Dacă vezi această alertă pe iPhone 11, iPhone 11 Pro sau iPhone 11 Pro Max, înseamnă că a fost o problemă la actualizarea de bandă ultralargă pe dispozitivul iPhone. Dispozitivul iPhone nu poate utiliza banda ultralargă până când nu va fi actualizat.”

iOS 13 nu genereaza probleme similare pe telefoanele iPhone vechi deoarece acestea nu au un chip U1 integrat, insa nici pe noile iPhone 11, iar eu n-am observat problema, desi am folosit si AirDrop. Din pacate cei de la Apple nu par sa fi integrat noul chip U1 chiar asa cum trebuie in telefoanele din seria iPhone 11, ceea ce nu ar trebui sa se intample in mod normal, insa partea buna e ca iOS 13 rezolva problema pentru uneie persoane.

Daca iOS 13.1.3 nu va rezolva aceasta problema atunci va trebui sa cereti o inlocuire a telefonului vostru intr-un service autorizat Apple din Romania.