Anunturile Digi Mobil care aduc MARI SCHIMBARI pentru Romania

Digi Mobil a facut o serie de anunturi importante pentru romani care aduc schimbari serioase in tara in noiembrie, iata ce a decis sa faca operatorul de telecomunicatii.

Anunturile Digi Mobil SCHIMBARI Romania

Digi Mobil a surprins luna aceasta cu o serie de anunturi pentru clientii din Romania care au menirea de a o ajuta sa-si continue dominarea pe piata din Romania in ceea ce priveste portarile in retea. Mai exact, cei de la Digi Mobil au inceput acum mai bine de o saptamana cu un anunt privind lansarea celei de-a doua campanii pentru Black Friday in ceea ce priveste portarile in Romania, si vorbim despre ceva ce putini clienti credeau ca vor putea avea.

Digi Mobil le ofera romanilor posibilitatea de a se porta in reteaua sa si de a beneficia de telefoane care pot fi cumparate cu zero lei avans si rate fara dobanda, cam la fel cum se intampla in orice alta zi din an. Oferta pentru Black Friday difera foarte putin de oferta normala de portare pe care cei de la Digi Mobil o au disponibila pentru clienti, dar in ambele situatii vorbim despre promotii care sunt cu mult mai bune decat cele oferite de catre concurenta.

Anunturile Digi Mobil care aduc MARI SCHIMBARI pentru Romania

Digi Mobil a anuntat ieri deasemenea si o oferta pentru clientii companii care vor sa se porteze in reteaua sa de telefonie mobila, aici promotia fiind putin diferita fata de cea care este oferita pentru Black Friday. Separat de reducerea normala la portare pentru numarul de abonamente care ajung in reteaua celor de la Digi Mobil, operatorul ofera deasemenea si 6 luni de reducere de 50% pentru abonamente in cazul alegerii retelei sale, ceea ce este foarte atractiv.

Digi Mobil a reusit in ultimii ani sa fie operatorul care a atras cei mai multi clienti noi prin portare in Romania, si merge in continuare pe acest trend pentru a incerca sa-si puna in valoare beneficiile pe care le are pentru clienti. Digi Mobil are atat de multe oferte la portare incat e cam greu sa alegi altceva daca vrei sa faci asta, insa e nevoie de foarte multe portari pentru a tine si numarul de clienti la acelasi nivel in mod constant pentru compania romaneasca.

Digi Mobil face si investitii in paralel cu cresterea numarului de clienti, acestea fiind necesare pentru ca in momentul de fata RCS & RDS are foarte mari deificiente in ceea ce priveste experienta de folosire a retelei.