Samsung GALAXY S11: EXCLUSIV, aduce Functia la care in iPhone Doar VISEZI

Samsung GALAXY S11 are in exclusivitate anuntata o noua functie extrem de importanta la care utilizatorii de telefoane iPhone pot doar sa viseze in momentul de fata.

8

Samsung GALAXY S11 video 8k iphone

Samsung GALAXY S11 va fi un telefon al catorva premiere, iar una dintre ele a fost dezvaluita in exclusivitate, si va aduce pentru clientii din intreaga lume ceva ce in alte modele de telefoane mobile pot doar visa sa aiba deocamdata. Samsung GALAXY S11 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung cu o functie care va permite inregistrarea de clipuri video 8K de catre utilizatori, ceva ce nu este usor de realizat.

Samsung GALAXY S11 a avut deja anuntat suportul pentru inregistrarea de clipuri video 8K atunci cand au fost dezvaluite specificatiile noului chip Kirin 990, deci multa lume a inceput deja sa se gandeasca la faptul ca aceasta functie ar putea fi oferita. Cei care testeaza acum Samsung GALAXY S11 au confirmat faptul ca telefonul va fi capabil sa inregistreze clipuri video 8K la 30 FPS, ceea ce ar fi o schimbare mare fata de ceea ce este oferit acum.

Samsung GALAXY S11: EXCLUSIV, aduce Functia la care in iPhone Doar VISEZI

Samsung GALAXY S11, daca nu ma insel, ar putea fi primul telefon comercial care aduce o asemenea functie pentru utilizatorii de rand la preturi convenabile, restul producatorilor oferind posibilitatea de a inregistra la rezolutie 4K, insa la maxim 60 FPS. Problema cu noua functie din Samsung GALAXY S11 sta in faptul ca putina lume se va putea bucura efectiv de ea, iar asta pentru ca monitoarele si televizoarele 8K sunt extrem de rare.

Samsung GALAXY S11 va avea o functie de care nu se va putea bucura mai nimeni la adevarata ei valoare, deoarece televizoarele 8K sunt cu mult, mult mai scumpe decat telefonul in sine, deci nimeni nu va vedea inregistrarea la rezolutia ei standard. Pe de alta parte, ar trebui sa fie inregistrate mult mai clar si clipurile video 4K, la acest capitol coreenii fiind in urma celor de la Apple, insa poate ca Samsung GALAXY S11 va schimba lucrurile.

Samsung GALAXY S11 ar urma sa permita inregistrarea 8K multumita noii sale camere de 108 megapixeli, insa ramane de vazut in ce masura acese senzor va fi, sau nu, folosit, pentru ca nu e tocmai usor de utilizat intr-un telefon mobil.