Veste pentru Telefoanele Huawei, Ce se va Intampla cu Ele in 2020

Telefoanele Huawei au parte de un viitor incert, iata ce veste vine pentru acestea in momentul de fata si pentru clientii din intreaga lume.

Telefoanele Huawei veste

Telefoanele Huawei sunt de ceva vreme in centrul atentiei din cauza problemelor constante pe care compania chinezeasca le are cu SUA, dar si pentru ca inca nu exista un consens cu privire la viitorul lor. Clientii care au cumparat pana acum telefoanele Huawei disponibile la vanzare inca au parte de actualizari si de servicii de la Google, insa nimeni nu stie ce se va intampla pe viitor, si soarta modelelor noi este deocamdata una extrem de confuza.

Telefoanele Huawei noi nu pot avea Android 10 cu aplicatii si servicii Google, ceea ce impiedica lansarea unor noi modele modele foarte importante la nivel global, iar chinezii sufera din plin din cauza acestui lucru. Avand afacerile amenintate si de posibilitatea ca echipamentele 5G sa fie interzise in Europa, chinezii sunt in situatia in care pot fi loviti total pe 2 fronturi, insa telefoanele Huawei sunt cele care genereaza banii mai multi si sunt mai importante acum.

Veste pentru Telefoanele Huawei, Ce se va Intampla cu Ele in 2020

Telefoanele Huawei inca se vand bine in China, acolo unde mai nimnui nu-i pasa de faptul ca nu exista aplicatii si servicii Google in ele, iar asta pentru ca multe sunt oricum blocate de catre statul chinez. Desigur ca si acolo se va ajunge intr-un moment la o saturatie privind vanzarile pentru telefoanele Huawei, insa pana acum exista suficient “spatiu” pentru a mai face bani profitand de scaderea interesului pentru telefoanele Apple, sau Samsung.

Telefoanele Huawei s-au bucurat in ultimele luni de o crestere constanta a vanzarilor, si a incasarilor, insa acest lucru va ajunge la un moment dat intr-un punct in care nu va mai exista vreo crestere. Cei care cumpara acum telefoanele Huawei pot fi siguri ca se pot bucura de Android 10, dar dincolo de asta nu se stie ce se va intampla, iar cei care vor modelele noi, nu le pot cumpara inca din ROmania, si pierd foarte multe inovatii din cauza SUA.

Telefoanele Huawei inca au un viitor incert din cauza SUA, iar dupa cum arata lucrurile in momentul de fata, e improbabil ca problemele sa fie rezolvate prea curand, ceea ce desigur ca nu e o veste buna pentru nimeni.