FBI a INCHIS Doua Site-uri de Filme Online mai MARI decat Netflix, Amazon

FBI a inchis doua site-uri de filme online care au librarii mai mari decat Netflix si Amazon, iata ce au declarat detinatorii lor in acest moment.

fbi inchis istreamitall

FBI a anuntat lumea intreaga ca a inchis doua website-uri pentru filme online care aveau disponibil mai mult continut decat platforme ca Netflix, sau chiar Amazon, ceea ce este cu adevarat surprinzator, dar desigur ca si ilegal. Vorbim despre un website principal pentru filme online care purta denumirea iStreamItAll, si un al doilea secundar cu numele Jetflicks, ambele avand impreuna nu mai putin de 118.479 episoade pentru seriale TV si 10.980 filme.

FBI a reusit sa ii aresteze pe cei doi programatori care au creat platformele de filme online si au atras un numar surprinzator de mare de abonati, da oameni care plateau abonamente pentru a vedea tot acel continut. Principalul motiv pentru care barbatii cereau bani pentru acces la platforme avea la baza faptul ca libraria lor de seriale si filme era mai mare decat cele ale Netflix, Amazon, sau chiar Hulu, si probabil ca asta le-a adus plangerea facuta catre FBI.

FBI a INCHIS Doua Site-uri de Filme Online mai MARI decat Netflix, Amazon

FBI a inchis website-urile prin care se puteau vedea acele filme online, iar asta si pentru ca detinatorii lor nu doar ca le cereau oamenilor sa plateasca pentru acces la filme si seriale, dar recomandau inclusiv ca ei sa renunte la abonamentele Netflix, sau Amazon. Filmele si serialele erau descarcate in serverele platformei de pe diverse website-uri de torrente, in mod automat, astfel ca orice aparea nou era automat disponibil pentru vizualizare, conform FBI.

“Un locuitor din Las Vegas, Nevada, s-a declarat vinovat ieri pentru multiple acuzații penale de drepturi de autor și spălare de bani legate de funcționarea sa de iStreamItAll, unul dintre cele mai mari emisiuni ilegale de televiziune și servicii de streaming de filme din Statele Unite, precum și pentru activitatea sa ca programator de calculatoare. cu co-inculpații pentru a ajuta la construirea Jetflicks, un serviciu de streaming de televiziune ilegal la fel de mare.”

FBI a reusit sa-i convinga pe cei doi barbati sa-si recunoasca vina in crearea unor website-uri de filme online care functionau in mod ilegal, si desigur ca ei vor fi condamnati la pedepse cu inchisoarea, si la plata de despagubiri. Unul dintre barbati a declarat pentru FBI ca a castigat cam 1 milion de dolari din platforma de filme online, ceea ce e totusi o suma mica in raport cu libraria uriasa de filme si seriale care erau disponibile pentru toata lumea.