Pentagonul Publica Noi Inregistrari VIDEO cu OZN-uri din SUA

Pentagonul a declasaificat noi inregistrari video cu OZN-urile care au fost detectate de catre pilotii Marinei SUA in spatiul aerian al tarii.

Pentagonul surprinde pe toata lumea cu decizia de a publica o serie de noi clipuri video in care prezinta OZN-uri care au fost identificate zburand pe cerurile din SUA, desigur cu foarte mult timp in urma. Desi tot ceea ce vedeti in clipurile video sunt OZN-uri, Pentagonul nu spune ca ele ar veni din spatiul cosmic, ci doar ca nu a reusit sa identifice exact ce sunt, astfel ca nu trebuie sa ne gandim automat ca este vorba despre extrateresti, ci despre ceva necunoscut.

Pentagonul nu este la prima surpriza de acest gen, acum cateva luni fiind publicate deasemenea o serie de inregistrari similare care au venit tot de la Marina SUA, sau Fortele Aeriene. Ceea ce vedem in aceste inregistrari este exact ceea ce au vazut pilotii de avioane in momentele in care au observat aceste OZN-uri pe cerurile din SUA, iar Pentagonul inca nu a recunoscut pana in momentul de fata ca ar fi descoperit ceva ce ar fi venit din spatiul cosmic.

Pentagonul Publica Noi Inregistrari VIDEO cu OZN-uri din SUA

Pentagonul a lasat inclusiv partea audio a inregistrarilor, astfel ca noi putem sa auzim si ceea ce au discutat soldatii care au observat aceste OZN-uri, si desigur ca nu stiau exact ce sunt. Pentagonul sustine ca toate aceste clipuri video au fost facute folosind camere cu infrarosu montate pe avioanele de vanatoare care zburau in spatiul aerian al SUA, iar desi ele sunt vechi, noi putem in sfarsit sa vedem de unde au pornit multe teorii privind OZN-urile.

Pentagonul spune ca unele dintre aceste clipuri video existau pe internet de ceva vreme, si desi a recunoscut ca sunt reale, acum le-a declasificat, desi spune ca ele nu prezinta informatii care sa puna in pericol siguranta nationala a SUA. Este destul de logic acest lucru pentru ca nu vedem nimic altceva decat niste OZN-uri care se plimba nestingherit pe cerul de deasura SUA fara sa puna in pericol avioanele americane, sau oamenii, cel putin din ceea ce se vede.

Pentagonul ramane deocamdata reticent in a confirma existenta altor clipuri video cu OZN-uri, sau a faptului ca a reusit vreodata sa captureze vreo nava de acest gen.