Telekom si Orange in Fata unei IMPORTANTE Decizii in Romania

Telekom si Orange sunt in fata unei decizii foarte importante care are impact si asupra a milioane de clienti din toata Romania in momentul de fata.

Telekom decizie orange

Telekom si Orange sunt in fata unei foarte importante decizii pe care o asteapta in Romania in momentul de fata, iar asta in conditiile in care au avut rabdare mai bine de jumatate de an deja. Vorbesc despre faptul ca Guvernul Romaniei inca nu a anuntat ce a decis in ceea ce priveste permiterea vanzarii diviziei de servicii fixe din cadrul Telekom catre cei de la Orange, o decizie foarte importanta asteptata nu doar de companii, ci si de milioane de clienti.

Orange vrea sa cumpere divizia de servicii fixe a Telekom pentru ca in acest moment este legata de ea pentru a-si putea oferi serviciile de internet fix si televiziune fixa, in baza unui acord de acum cativa ani. Nu se stie cat anume ar trebui sa plateasca Orange pentru aceasta divizie a Telekom, insa acolo sunt cateva milioane de clienti, deci e mai mult ca sigur vorba de so suma mare.

Telekom si Orange in Fata unei IMPORTANTE Decizii in Romania

Telekom a discutat cu Guvernul Romaniei inca de prin toamna/iarna, la fel ca si Orange, ambele cerand ca proceul sa fie expediat cat se poate de mult pentru ca vanzarea sa aiba loc repede. E nevoie de asta si pentru ca este nevoie de o aprobare inclusiv de la Comisia Europeana pentru ca vanzarea diviziei de servicii fixe a Telekom sa aiba loc catre Orange, iar aceasta procedura ar putea dura deasemenea cateva luni bune de zile din momentul in care va fi initiata.

Orange si Telekom vor ca lucrurile sa se termine cat se poate de repede pentru a-si putea desfasura din nou in mod normal activitatile in toata tara, dar e greu de spus in ce masura vor reusi sa faca asta. Este de asteptat ca Guvernul Romaniei sa ia peste vara, cel mai tarziu, o decizie cu privire la aceasta mult asteptata vanzare a diviziei fixe a Telekom catre Orange, insa ramane de vazut care vor fi foarte clar intentiile celor de la Palatul Victoria.

Telekom are foarte multi clienti care abia asteapta sa faca trecerea la Orange in speranta ca vor avea parte de servicii mai bune in utilizarea zilnica a serviciilor pentru care platesc.