BCR: Cererea IMPORTANTA facuta pentru TOTI Clientii Romani

BCR are o cerere foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce vrea sa faca banca, si cat de mult ne poate ajuta pe toti in curand.

BCR robot

BCR este una dintre cele mai mari banci din Romania, cu foarte multi clienti in momentul de fata in toata tara, iar pentru ei vine cu o cerere pe care oamenii ar trebui sa o aiba foarte serios in vedere. Mai exact, cei de la BCR inca strang bani pentru lupta impotriva Coronavirus, insa cer si implicarea romanilor, fie ca e vorba despre clienti, sau nu, insa nu vorbim despre o implicare cu donatii, ci una care sa ajute la raspandirea mesajului pe care-l are banca.

BCR le cere clientilor din Romania ca atunci cand fac postari pe retelele de socializare, fie ca e vorba de Twitter, Facebook, sau Instagram, sa foloseasca si un hastag special, #staycontactless. BCR doneaza cate 1 euro de fiecare data cand este folosit acest hashtag de catre oamenii care publica mesaje pe retelele de socializare, iar pana in momentul de fata putin peste 22.000 de folosiri au fost inregistrate de catre banca din Romania pe retelele de socializare.

BCR: Cererea IMPORTANTA facuta pentru TOTI Clientii Romani

BCR vrea sa stranga 23.000 de euro, si sa doneze cei bani catre Modulab, un startup din acceleratorul sau, acesta creand un robot care poate face dezinfectie automata in spitale. Practic, BCR “doneaza” banii catre o divizie proprie care are o companie finantata pentru a vinde mai apoi produse catre spitalele din Romania, deci nu e tocmai o donatie, dar chiar si asa, robotizarea acestui tip de servicii nu este o idee chiar atat de rea in acest context global.

BCR se apropie de a-si indeplini obiectivul de hashtag-uri, astfel ca e foarte probabil ca in curand sa anunte ca va redirectiona banii respectivi din contul bancii in cel al acceleratorului. Nu se stie si cam cat va dura pana cand primii roboti de dezinfectoe vor ajunge in vreun spital, insa daca BCR ghideaza compania care lucreaza la aceste produse, probabil ca nu va trece foarte mult timp pana cand totul va deveni realitate, si ar trebui sa faca spitalele mult mai sigure.

BCR are si multe alte initiative importante in Romania, astfel ca ne putem uita cu foarte mare atentie la ceea ce se intampla in momentul de fata, totul fiind de mare ajutor in lupta impotriva Coronavirus.