BANCA Transilvania: Decizia SURPRIZA, ce Ofera GRATUIT Acum

BANCA Transilvania are o noua surpriza foarte buna pregatita pentru toti romanii, iar asta deoarece a decis sa le ofere gratuit ceva ce nu sperau.

BANCA Transilvania glamping

BANCA Transilvania a facut un nou anunt surprinzator pentru romanii care se uita cu mare atentie la ceea ce face banca, iar asta pentru ca vorbim despre noi surprize care au fost anuntate pentru toata lumea, iar ele incep de maine. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au anuntat ca incepand de maine vor fi disponibile noi oferte pentru romanii care sunt in cautarea unui nou cont la banca, a unui credit, sau a unui card pentru cumparaturi.

BANCA Transilvania va da maine startul unei noi campanii de oferte pentru toti romanii care sunt dornici sa profite de o promotie pentru a avea parte de servicii bancare mult mai ieftine decat in mod obisnuit. BANCA Transilvania are in mod regulat oferte de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, iar ceea ce face acum nu vine ca o surpriza pentru cineva deoarece am mai vazut de la banca promotii similare oferite pentru clienti.

BANCA Transilvania: Decizia SURPRIZA, ce Ofera GRATUIT Acum

BANCA Transilvania leaga totusi aceasta sesiune de oferte si de un concurs prin care vrea sa le ofere clientilor posibilitatea de a castiga o vacanta, fara a face chiar atat de mare lucru, deci merita sa va incercati norocul. BANCA Transilvania le spune romanilor care se inscriu la newsletter-ul sau pentru a fi anuntati cand incepe noua sesiune de oferte, ca pot castiga si un weekend de “glamping”, adica mers cu cortul, dar intr-un mod mult mai “glamorous”.

Ce zici de oferte 𝐭𝐨𝐨 𝐡𝐨𝐭 𝐭𝐨 𝐡𝐚𝐧𝐝𝐥𝐞 și premii numai bune pentru #SummerVibes? 🤩Înscrie-te să fii primul care primește…

Publicată de Banca Transilvania pe Joi, 16 iulie 2020

BANCA Transilvania le cere oamenilor sa se inscrie la newsletter-ul sau direct din pagina din website-ul sau in care ofera informatii cu privire la campania promotionala pe care o desfasoara in aceasta perioada in Romania. Dupa inscrierea pentru a primi informatii despre aceasta campanie de reduceri, dar si despre alte oferte ale bancii, oamenii vor fi in mod automat inscrisi si in concursul pe care banca il desfasoara in momentul de fata in Romania.

BANCA Transilvania desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp, asa ca ar fi bine sa va grabiti si sa aveti sansa de a castiga acest weekend gratuit de glamping pe care ea il ofera intr-o locatie surpriza.