PROBLEMA Uriasa a Huawei MATE 40 Pro care a fost Rezolvata

Huawei MATE 40 Pro are o problema uriasa care a fost rezolvata de catre compania Huawei, iata ce au reusit sa faca acum chinezii pentru noul telefon.

problema Huawei MATE 40 Pro rezolvata

Huawei MATE 40 Pro are parte d eo veste foarte buna astazi pentru clientii din toata lumea care sunt dornici sa cumpere viitorul model de telefon, si asta desi unele zvonuri anterioare anuntau o mare problema. Informatii aparute in ultimele saptamani in legatura cu Huawei MATE 40 Pro spuneau ca noul chip Kirin 1000 va fi disponibil in cantitati foarte limitate din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA, doar 8 miloane de componente fiind pregatite pentru clienti.

Huawei MATE 40 Pro nu pare totusi sa fie atat de limitat in disponibilitate, iar asta pentru ca in realitate noul chip cu procesor ar urma sa fie disponibil in cantitati aproape duble. Conform informatiilor venite astazi de la un leaker din China, nu mai putin de 15 milioane de chip-uri ar urma sa fie disponibile pentru folosire in telefoanele Huawei MATE 40 Pro, dar si in celelalte din serie, deci nu trebuie sa existe temeri cu privire la numarul de uniati pentru productie.

PROBLEMA Uriasa a Huawei MATE 40 Pro care a fost Rezolvata

Huawei MATE 40 Pro va intra in productie in perioada urmatoare la compania Huawei, lansarea telefonului fiind programata in aceasta toamna, cel mai probabil undeva prin octombrie, daca zvonurile se adeveresc. 1 octombrie este data la care s-a zvonit pana acum ca ar urma sa fie lansat noul model de telefon, impreuna cu celelalte din serie, iar daca informatiile sunt adevarate, atunci vorbim despre o lansare la o data apropiata de cea a seriei anterioare.

Huawei MATE 40 Pro va avea mai mult ca sigur majoritatea productiei alocate pentru China, ceea ce nu e neobisnuit, iar asta pentru ca acolo se fac majoritatea vanzarilor, pentru ca oamenilor nu le pasa de lipsa aplicatiilor Google. In restul lumii vanzarile Huawei MATE 40 Pro probabil nu vor fi la fel de bune, asa cum se intampla si cu restul modelelor pe care compania chinezeasca le are la vanzare, si totul din cauza sanctiunilor SUA.

Huawei MATE 40 Pro ar putea fi mai scump decat modelul anterior, dar inca nu se stie cat de mare va fi diferenta de pret intre cele doua modele vor fi oferite pentru toti clientii.