Gaura Neagra: Anuntul UIMITOR Care a SOCAT Intreaga Omenire

Gaura neagra este unul dintre obiectele cele mai importante din univers, iar acum vine si un anunt uimitor pentru intreaga omenire, iata ce a fost dezvaluit.

Gaura Neagra univers

Gaura Neagra este unul dintre cele mai impresionante obiecte din univers, dupa cum prea bine stiti deja, iar oamenii de stiinta se chinuie sa desluseasca cat mai multe dintre secretele sale, insa pana acum n-au prea avut norocul scontat. In ciuda acestui lucru, exista o teorie veche care spune ca universul s-ar fi format dintr-o gaura neagra, ceva ce parea imposibil de crezut acum multi ani, dar ceva ce incepe sa prinda tot mai multi cercetatori.

Gaura neagra este sursa de distrugere, nu de formare, insa asta nu ii opreste pe unii sa creada ca aceste obiecte extrem de puternice ar putea da nastere unui univers de planete si stele, chiar daca intr-o perioada foarte lunga de timp. Totusi, teoria pleaca de la ideea ca toata masa universului, comprimata intr-un singur punct, ar forma o gaura neagra, deci privind lucrurile invers, universul s-ar fi putut forma dintr-o gaura neagra, chiar daca pare destul de greu de crezut asta.

Gaura Neagra: Anuntul UIMITOR Care a SOCAT Intreaga Omenire

Gaura neagra din centrul galaxiei noastre ar putea fi una dintre sursele formarii sale, dar nimeni nu stie 100% sigur acest lucru, insa daca teoria aceasta ar fi adevarata, atunci ar fi posibil ca si aceasta ideea sa fie reala. Unii cercetatori spun si ca tot universul pe care noi il putem percepe acum, adica aproximativ 46 de miliarde de ani-lumina in orice directie, ar putea fi in interiorul unei gauri negre, ceva care pare complet ireal, indiferent cum am privi acest lucru.

“Apoi, dacă doriți, puteți pune o întrebare destul de profundă: dacă întregul Univers ar fi comprimat într-un singur punct, ce s-ar întâmpla? Răspunsul este același ca și când ar fi comprimat orice colecție suficient de mare de masă sau energie într-un singur punct: ar forma o gaură neagră. În mod remarcabil, raza Schwarzschild a unei găuri negre cu masa întregii materii din Universul observabil este aproape exact egală cu dimensiunea observată a Universului vizibil!”

Gaura neagra care sa contina un univers atat de mare nu stie nimeni daca exista, sau nu, iar asta pentru ca pana acum nimeni nu a reusit sa intre efectiv intr-o gaura neagra pentru a o explora. E improbabil ca asta sa se intample prea curand, avand in vedere cat de periculoasa ar fi o calatorie de acest gen, insa asta nu-i opreste pe oamenii de stiinta din a specula cu privire la existenta acestui tip de obiecte din unvers, ele fiind extraordinar de importante.

Gaura neagra va ramane, fara discutie, o sursa de foarte multe mistere in viitorul apropiat, sau indepartat, insa iata ca incetul, cu incetul, incepem sa mai aflam din secretele care se ascund imprejurul, sau in interiorul lor.